HerNews.gr
Beauty

Ροζ μαλλιά: Η τάση που αξίζει να δοκιμάσεις

Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε όλο και περισσότερες διάσημες γυναίκες να επιλέγουν τα ροζ μαλλιά για την ανανέωσή τους. Άλλες τολμούν να τα βάψουν όλα ροζ, ενώ υπάρχουν και αυτές που διατηρούν τη φυσική απόχρωση στη βάση τους και προσθέτουν ένα όμπρε ροζ εφέ ή και  ανταύγειες.

Πρόκειται πράγματι για μια ιδιαίτερη τάση στα μαλλιά, την οποία δεν έχετε κανένα λόγο να φοβάστε να δοκιμάσετε. Αν λοιπόν το σκέφτεστε, οι προτάσεις με μαλλιά ροζ που βλέπετε θα σας δώσουν υπέροχες ιδέες για να το πετύχετε.

Αν και στην αρχή μας φαινόταν πολύ “barbie” τα ροζ μαλλιά, οι instagrammers και οι fashion bloggers τα καθιέρωσαν ως ένα από τα πιο in χρώματα μαλλιών.

 


Πριν περάσουμε όμως στα χρώματα και τα στυλ που υπάρχουν, πρέπει να ξέρετε πως θα χρειαστείνα κάνετε ντεκαπάζ στα μαλλιά σας, για να πιάσει η ροζ απόχρωση.Αυτό έχει ως συνέπεια την φθορά και αφυδάτωση της τρίχας, που συνεπάγεται στην ανάγκη για πιο συστηματική και εντατική φροντίδα των μαλλιών..

 

Πως να επιλέξετε το ιδανικό ροζ χρώμα μαλλιών

Ο βασικός κανόνας για την επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι ο τόνος του δέρματος σας. Στις ανοιχτόχρωμες και τις μέτριες επιδερμίδες ταιριάζουν περισσότερο οι ανοιχτές παστέλ ροζ αποχρώσεις. Αντίθετα στις μεσαίες και σκούρες πηγαίνουν τα σκούρα ροζ χρώματα.

Επίσης, πριν πάρετε την απόφαση για την συγκεκριμένη ιδιαίτερη αλλαγή, θα πρέπει να γνωρίζετε πως η ροζ βαφή μαλλιών έχει την τάση να χλομιάζει το πρόσωπο σας.

 


Από εκεί και πέρα, συνδυάζοντας ανοιχτόχρωμα ρούχα με μαλλιά ροζ, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εκθαμβωτική εμφάνιση.Τα ροζ μαλλιά ή τα Rose Gold μαλλιά είναι το μόνο παστελ trend μαλλιών που τελικά κερδίζει τις εντυπώσεις!  

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alii Wray (@missxalii)


Σε περίπτωση που φοβάσαι μια τέτοια αλλαγή, αλλά θέλετε να τη δοκιμάσετε, πάρτε μια ημιμόνιμη ροζ βαφή μαλλιών.

Θα φύγει μετά από 10-15 λουσίματα χωρίς να επηρεάζει το χρώμα των μαλλιών σας. Είτε επιλέξετε πιο έντονες ή σκούρες ροζ αποχρώσεις, είτε πιο διακριτικές και απαλές επιλογές, το σίγουρο είναι πως θα έχετε ένα υπερ-εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια και μόνο απόχρωση για να βάψετε τα μαλλιά σας σε ένα ενιαίο ροζ ή φούξια χρώμα, είτε να προσθέσετε ανταύγειες και όμπρε εφέ.Το ροζ κολακεύει ιδιαίτερα τις θερμές αποχρώσεις επιδερμίδας και φυσικά είναι ιδανικό για τις πολύ ξανθές.

Νεότερα Άρθρα

Rihanna: Η διάσημη τραγουδίστρια ποζάρει έγκυος με τα εσώρουχα

HerNewskl

Gigi Hadid: Υιοθέτησε την πιο όμορφη τάση του barbiecore makeup

HerNewskl

Medium haircuts: Η νέα τάση για την άνοιξη του 2024

HerNewskl