HerNews.gr
Σχέσεις

Πως θα τον κάνεις δικό σου με συνόπτικες διαδικασίες!

Τον σκέφτεσαι απο την ώρα που θα ξυπνήσεις μέχρι και το τελευταίο λεπτό που θα ξαπλώσεις στο κρεβάτι σου, τον θες δικό σου και αναρωτιέσαι αν σε σκέφτεται το ίδιο και μέτρας μέχρι και τις λέξεις σου κάθε φορά που θέλεις να του στείλεις μήνυμα.

Μιλάς στις φίλες συνέχεια για αυτόν αλλά εκείνος σε γεμίζει αμφιβολίες και δεν είσαι σίγουρη οτι σε θέλει. Δες τι πρέπει να κάνεις προκειμένου να τραβήξεις την προσοχή του και να τον κατακτήσεις, κάνοντάς τον δικό σου.

1. Να χαμογελάς:

 Έτσι, θα του δείξεις ότι είσαι μια χαρούμενη γυναίκα, με αυτοπεποίθηση, που ξέρει να απολαμβάνει την κάθε στιγμή που ζεί. Θυμήσου πως κανένας άντρας δεν θέλει στο πλευρό του μια γυναίκα γκρινιάρα και δυστυχισμένη. 

2. Κάνε την πρώτη κίνηση:

Ένα «γεια σου» είναι καλό για αρχή, αλλά, αν δεν ξέρεις πώς να συνεχίσεις, ζήτησε την γνώμη του για ένα δίλλημα που έχεις ή ακόμη και να του κάνεις ένα κομπλιμέντο. Πρόσεξε όμως τα όρια, μην του ζητήσεις για παράδειγμα να βγείτε ραντεβού. Σε πολλούς άνδρες δεν αρέσουν αυτές οι κινήσεις να γίνονται από γυναίκες και, μάλιστα, τόσο άμεσα.

3. Φόρεσε κάτι ελκυστικό:

Το έχουμε ξανακούσει, “Το σημαντικότερο αξεσουαρ σε μια γυναίκα ειναι το χαμόγελο της”, μαζί με αυτό συνδύασε ένα ντύσιμο που θα σε διαφοροποιήσει από αυτόν των υπόλοιπων γυναικών, έτσι ώστε να ξεχωρίζεις και να τον κάνεις δικό σου. 

4. Κάθισε κοντά του:

Μην ντραπείς να σταθείς δίπλα του επείδη η καρδιά σου χτυπάει με χίλια! Προσπάθησε να του τραβήξεις το βλέμμα, αλλά και να ακούσεις θέματα για τα οποία μιλάει, ωστε να βρεις την κατάλληλη στιγμή που θα του αποδείξεις πόσα κοινά έχετε, ακόμα και μια γνωμή! 

5. Να είσαι ο εαυτός σου:

Το πιθανότερο είναι αν προσπαθήσεις να δείξεις διαφορετικό χαρακτήρα απο τον πραγματικό θα πέσεις στην παγίδα σου! Μην υπερβάλλεις όταν μιλάς για τον εαυτό σου, και μην καταπιέζεσαι. Μάλιστα, επειδή η πρώτη εντύπωση είναι  η πιο σημαντική , με το να είσαι ο εαυτός σου θα δημιουργήσεις την καλύτερη!

Tip: Μην ξεχνάς πως αν δεν εκτιμήσει την αυθεντικότητα σου, τότε δεν σου ταιριάζει, δεν χρειάζεται να τον θες δικό σου και μόνο κακά συναισθήματα θα δημιουργήσεις μέσα σου εαν δεν δεχτείς την πορεία της ζωής. 

Νεότερα Άρθρα

3 λόγοι για να φιλάς πιο συχνά

Her News

Xωρισμός: Οι λόγοι που πρέπει να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου!

HerNewskl

Ρομαντικές ιδέες για καλοκαιρινά ραντεβού

Her News