HerNews.gr
Ψυχαγωγία

“Friends” is Back – Τα αγαπημένα σε όλους μας «Φιλαράκια» επιστέφουν

 “Friends” is back. Ναι, είναι γεγονός!  Τα  αγαπημένα σε όλους μας «Φιλαράκια» επιστέφουν και θα εμφανιστούν για πρώτη φορά όλοι μαζί μετά από το 2004, σε reunion της σειράς. 

Η ταινία έχει  τίτλο «Friends: The Reunion» και η παραγωγή  ανακοίνωσε την μεγάλη και πολυαναμενόμενη επιστροφή  δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό στο Instagram.

Η είδηση έγινε αμέσως το πρώτο trend στον χώρο των social media αφού οι θαυμαστές της σειράς περιμένουν με χαρά την επανασύνδεση.

Πολλές φωτογραφίες από τα γυρίσματα των friends έκαναν την εμφάνισή τους στα social media λοιπόν, δίνοντάς μας μια πρόγευση για όσα θα δούμε στις οθόνες μας.

 

Μία από τις φωτογραφίες δείχνει το συνεργείο μπροστά από το διάσημο σιντριβάνι των τίτλων έναρξης της σειράς.

Ακόμη, άλλα στιγμιότυπα δείχνουν ότι τα σετ των διαμερισμάτων έχουν ξαναφτιαχτεί για το reunion και παρόλο που διαγράφηκαν αργότερα από την επίσημη σελίδα στο Instagram, οι fans συνεχίζουν να τα κοινοποιούν στο διαδίκτυο. 

Πρωταγωνιστές της σειράς είναι ο Ντέιβιντ Σουίμερ (Ρος), η Τζένιφερ Άνιστον (Ρέιτσελ), η Κόρτνεϊ Κοξ (Μόνικα), η Λίζα Κούντροου (Φοίβη), ο Ματ ΛεΜπλανκ (Τζόι) και ο Μάθιου Πέρι (Τσάντλερ).

Η ομάδα αναμενόταν να επανασυνδεθεί το 2020 για το HBO Max, όμως η πανδημία καθυστέρησε τα γυρίσματα ξανά και ξανά.

Και από ότι φαίνεται αυτό δεν είναι το remake των friends μόνο χαρμόσυνο γεγονός καθώς η Τζένιφερ Άνιστον, κατά τα γυρίσματα του remake της δημοφιλούς σειράς Friends αποκάλυψε στους συμπρωταγωνιστές της ότι βρίσκεται σε διαδικασία να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι από το Μεξικό που αυτή τη στιγμή φιλοξενείται στο ορφανοτροφείο Casa Hogar Sion.

 

Όλοι εμείς οι θαυμαστές αναμένουμε με αγωνία, 

 

κελλυ

Κέλλυ Βρανάκη

Contact me @:

Instagram: https://www.instagram.com/story_kelling/

Facebook: https://www.facebook.com/Story_kelling-929217863902546/    

Νεότερα Άρθρα

Πρεμιέρα για το J2US: Αποκαλύφθηκε η τέταρτη κριτής

Her News

Art Podcast: Ο Νίκος Μωραϊτης καλεσμένος της Γιώτας Τσιμπρικίδου

Her News

«Πάρ’ τα Χάπια σου – Xanax»: Το ντοκιμαντέρ στο Netflix που αξίζει να δεις

Her News