HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Βίκυ Καγιά: Tέλος το GNTM- Ο λόγος το DWTS

Μία είδηση έκπληξη ήρθε για να φέρει τα πάνω κάτω το βράδυ της Πέμπτης, η οποία αφορούσε τα επαγγελματικά σχέδια της Βίκυς Καγιά. Το πασίγνωστο μοντέλο με την αρχή της επόμενης τηλεοπτικής σεζον δεν θα βρίσκεται πλέον στην κριτική επιτροπή του GNTM αλλά σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου του Star θα εξακολουθεί να παρουσιάζει το Shopping Star, ενώ θα πάρει την σκιτάλη για την παρουσίαση του απερχόμενου Dancing With The Stars (DWTS).

Η Τίνα Μεσσαροπούλου εχθές μέσα από την εκπομπή Happy Day στον Alpha αποκάλυψε τους λόγους της αποχώρησης της Βίκυς Καγιά από το επιτυχημένο reality μόδας, στο οποίο μέχρι τώρα ήταν άρρητα συνδεδεμένη με αυτό.

«Επουδενί δεν είναι υποβάθμιση, αντιθέτως είναι αναβάθμιση. Όπως μου είπαν κύκλοι του Star, είναι μια ομαλή διαδοχή που έγινε από κοινού. Κοινή συναινέσει αποφάσισαν ότι η Βίκυ Καγιά θα μεταπηδήσει στο DWTS. Για το προφίλ του καναλιού, δεν γίνεται η Βίκυ Καγιά να έχει τρία τηλεοπτικά προϊόντα, τρία μεγάλα projects του σταθμού. Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν θα βγει στο πρώτο ή στο δεύτερο μισό της σεζόν. Στο Star θεωρούν ότι έχει τέτοια δυναμική το GNTM, που μπορεί να συνεχίσει και χωρίς την Βίκυ Καγιά. Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν θα αντικατασταθεί. Σίγουρα παραμένουν οι τρεις κριτές και ο Γιώργος Καράβας. Η Βίκυ Καγιά ήθελε να παρουσιάσει το Dancing With The Stars» τόνισε η δημοσιογράφος.

Νεότερα Άρθρα

«Δούρειος Ίππος» – Ο Κώστας Κρομμύδας μιλά για το νέο βιβλίο του

Her News

Διάσημοι που έπαιξαν σε σειρές & ταινίες χωρίς να είναι ηθοποιοί

Her News

Survivor: Αυτοί οι παίκτες έκαναν reunion στο σπίτι του Πάνου Καλίδη!

Her News b