HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Gossip Girl: Γιατί αξίζει να το δείτε, αν δεν το έχετε ήδη κάνει;

Έχετε δει ποτέ το Gossip Girl; Εάν η απάντηση είναι όχι, τότε υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να το παρακολουθήσετε τώρα. Η σειρά ξεκίνησε το 2007, αλλά ήταν πολύ μπροστά για την εποχή της.

Το Gossip Girl βασίστηκε στα βιβλία της Cecily Von Ziegesar. Μας είχε βασανίσει για 5 ολόκληρες σειρές πριν τελειώσει το 2012. Τον τελευταίο καιρό έχει αποκτήσει νέους φαν, όπως κι άλλες παλιές σειρές, που προβάλλονται στο Netflix. Αν δεν έχετε δει ακόμη λοιπόν το Gossip Girl, σας δίνουμε μερικούς καλούς λόγους, για να το παρακολουθήσετε.

1. Τα ρούχα

Σε αυτή την σειρά υπάρχει πολλή έμπνευση για styling. Πόσο ευχόμαστε κι εμείς οι σχολικές στολές να ήταν τόσο σικ! Επίσης δεν μπορούμε να μην ξεχωρίσουμε το αξιοζήλευτο boho στιλ της Seren και τις κορδέλες για τα μαλλιά ως το καλύτερο αξεσουάρ όλων των εποχών. Απλά λατρεύουμε όλη τη μόδα που εμφανίζεται σε κάθε επεισόδιο.

2. Η μουσική

Η μουσική ήταν ένα μεγάλο μέρος της σειράς. Ο συνδυασμός επιτυχιών που βρισκόταν στα chart της εποχής, μαζί με των λιγότερο γνωστών τραγουδιών από  Indie συγκροτήματα έκανε ξεχωριστή τη μουσική στη σειρά. Η παρακολούθηση του Gossip Girl σίγουρα θα σας κάνει να ενημερώσετε τις λίστες αναπαραγωγής σας. Μερικά από τα αγαπημένα μας σε όλη τη διάρκεια της σειράς ήταν το One Week Of Danger, το Signs και το Three Wishes.

3. Νέα Υόρκη

Το Gossip Girl έκανε πραγματικά τη Νέα Υόρκη ως κεντρικό χαρακτήρα, οπότε περιμένετε να μείνετε κολλημένοι στην μαγική αυτή πόλη, ενώ παρακολουθείτε τα επεισόδια. Ένα μεγάλο μέρος της σειράς γυρίστηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης κι ορισμένα ορόσημα έχουν γίνει συνώνυμα με το σόου, όπως το The Palace Hotel, το The MET Steps και το Bethesda Terrace στο Central Park. Αν δεν είχατε ποτέ την τύχη να επισκεφτείτε το Big Apple, αυτή η σειρά θα σας κάνει πραγματικά να θέλετε να πάτε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ταινίες: Οι 10 καλύτερες για να δεις με τις φίλες σου

Her News b

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τα γυρίσματα του «Greek Freak»

Her News

MadWalk 2021: Η Τάμτα στην παρουσίαση το closing act του show

Her News