HerNews.gr
Μόδα

Floral beauty: Στυλάτο ντύσιμο κάθε ώρα της ημέρας

Με ρομαντική διάθεση βάλε στην καθημερινότητα σου μια νότα χαράς με τα πιο υπέροχα floral της άνοιξης! Τόσο όμορφο και διαχρονικό το floral style είναι αυτό που θα σε κάνει να αισθάνεσαι υπέροχα και αυτή τη σεζόν παίζοντας με τα χρώματα και τα τόσο φανταστικά print που υπάρχουν στην αγορά!

Φόρεσε τα floral outfit από το πρωί έως το βράδυ συνδυάζοντας τα κατάλληλα.

Διαχρονικό και πάντα κομψό το floral dress φοριέται από την εργασία σου έως τους γάμους. Ένα midi φόρεμα για την εργασία μας με μια ζώνη στην μέση, ένα blaizer και mules είναι ιδανικό.

Ένα mini λουλουδάτο φόρεμα θα ταίριαζε για ένα πάρτυ! Φόρεσε χαμηλά πέδιλα, mules, εντυπωσιακά σκουλαρίκια, ένα ελαφρύ leather look jacket και κλέψε τις εντυπώσεις ! Για τις βολτούλες μας τα Σαββατοκύριακα είναι τέλειο ένα floral dress σε Α γραμμή.

ΣΥΝΔΎΑΣΕ ΈΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΆΤΟ ΦΌΡΕΜΑ ΓΙΑ ΚΆΘΕ ΠΕΡΊΣΤΑΣΗ

Θα μπορούσαμε να διαλέξουμε και κάτι με βολάν. Φόρεσε το με sneakers και ένα τζιν μπουφάν!

Ένα μακρύ λουλουδάτο φόρεμα με ντεκολτέ σε σατινέ υφή είναι σούπερ να το φορέσεις και σε έναν γάμο, συνδυάζοντας το με αξεσουάρ όπως μακριά σκουλαρίκια και statement βραχιόλια. Τελευταία πινελιά είναι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα που θα απογειώσει το στυλ σου!

Choose a floral dress for an effortless kind of elegance

Αγαπημένες μου είναι σίγουρο πως με ένα floral φόρεμα, θα βγείτε από κάθε δίλημμα για το τι θα φορέσετε στην κάθε περίσταση! Αγαπάμε τα λουλούδια και στο ντύσιμο μας! Φυσικά πέρα από τα φορέματα φόρεσε λουλουδάτα print και σε μπλουζάκια συνδυασμένα με τζιν παντελόνια και σορτς.

Υπάρχουν επίσης και υπέροχα floral σορτς, ολόσωμες φόρμες, playsuit και τέλεια σετ από φούστες με τοπ που σίγουρα θα λατρέψεις ! Τα μεγαλύτερα λουλούδια είναι πιο κολακευτικά για τους μικροκαμωμένους τύπους σώματος. Προτίμησε μικρότερα floral prints που ταιριάζουν στις περισσότερες σιλουέτες!
 Έχουν επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο και πάνω απ’ όλα, έχουν γίνει πιο μοντέρνα, πιο ενδιαφέροντα και πιο κομψά από ποτέ.

Ναι στα Λουλουδάτα μοτίβα λοιπόν και ανάδειξε την αυτοπεποίθηση της θηλυκότητάς σου!

 

Φανή Καζάκου – Fashion Stylist

Contact @:

www.parolefashion.com

https://www.instagram.com/parole_fashion/

Νεότερα Άρθρα

Lemon girl summer: Αυτό είναι το πιο girly χρώμα του φθινοπώρου!

HerNewskl

Jessica Alba: Μας δείχνει πώς να φορέσουμε το τζιν στο γραφείο

Her News

And Just Like That: Τα καλύτερα outfits που έχουμε ξεχωρίσει

Her News