HerNews.gr
Beauty

Floral mani: 6 προτάσεις για κάθε κορίτσι του Μάη

Κάθε Άνοιξη κλείνει με τον Μάη μήνα, ο οποίος μας προετοιμάζει για τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις με κοκτέιλ, φίλους, παραλίες και διακοπές! Αχ!

Για να μην ξεφύγουμε, το θέμα μας είναι η εποχή που διανύουμε τώρα και αυτή είναι η ανοιξιάτικη. Τα φυτά ανθίζουν, τα λουλούδια βγάζουν τα πρώτα τους άνθη και το floral μοτίβο έρχεται και μένει μαζί μέχρι και τον Σεπτέμβριο.

Τα λουλούδα είναι ένα αξεπέραστο και διαχρονικό σχέδιο σε ρούχα, παπούτσια αλλά πλέον και στα νύχια σας. Το floral mani είναι μια από τις πιο hot trend τάσεις φέτος και θα διαρκέσει μέχρι και το καλοκαίρι. Γιατί ποιος δεν φοράει floral Αύγουστο μήνα; 

Άλλωστε έχεις μια τεράστια γκάμα να διαλέξεις! Μεταξύ τους υπάρχουν μεγαλύτερα λουλούδια, μικρότερα, μερικά είναι και διαφορετικά μεταξύ τους στα μήκη, στα σχέδια αλλά και στα χρώματα. Οι επιλογές είναι άπειρες και σίγουρα θα βρείς το μανικιούρ που σου ταιριάζει και θα λατρέψεις. 

Και αφού ο καιρός έχει φτιάξει και οι θερμοκρασίες μας θυμίζουν τέλη Μάη ήρθε η ώρα να διαλέξετε ανάμεσα σε 6 σχέδια που συλλέξαμε για εσάς ή και εμπνευστείτε από αυτά για κάτι που ταιριάζει πιο ιδανικά σε εσάς. Το τέλειο floral print nail είναι εδώ, ενωμένο δυνατό για να σε εκπλήξει ευχάριστα και ευχόμαστε να λάμψει το κορίτσι του Μάη που έχεις μέσα σου!  

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Birchbox US (@birchbox)

Νεότερα Άρθρα

YSL Beauty: H Dua Lipa είναι η νέα brand ambassador!

HerNewskl

Φράγμα υγρασίας του δέρματος: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον μαγικό skincare όρο!

HerNewskl

Ανδρικό δέρμα: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για ένα… βελούδινο αποτέλεσμα!

Her News