HerNews.gr
NEWS

“Mother & Daughter – Engineering Fest”!

Η ΜΕxoxo διοργανώνει το workshop  «Mother & Daughter Engineering Fest» που σκοπό έχει μαμάδες και κόρες να μάθουν για το STEM & την ρομποτική. 

Η εκδήλωση αφορά ένα μονοήμερο hands on event “Mother & Daughter – Engineering Fest” . Σε αυτό, κάθε κορίτσι με τη μητέρα ,του γίνεται ομάδα και μαθαίνει, εκπαιδεύονται γύρω από το STEM & τη ρομποτική. 

Σκοπός του “Mother & Daughter – Engineering Fest” είναι να σπάσουν τα όρια τους τα κορίτσια, αναφορικά με τη σχέση τους με τα αντίστοιχα επαγγέλματα. Να πιστέψουν στον εαυτό τους, χτίζοντας ένα καλύτερο αύριο για τη ζωή τους. Να ακολουθήσουν τα όνειρα τους!

Mother & Daughter – Engineering Fest”

Ακόμα ένας σημαντικός στόχος είναι  να δημιουργηθεί η αίσθηση ότι οι γυναίκες μπορούν να πετύχουν στον κόσμο του STEM!

Να αλλάξει η νοοτροπία ότι οι “έξυπνες” ανακαλύψεις αναπτύσσονται από άνδρες! Οι γυναίκες μέσα από την σωστή ενημέρωση και τη δημιουργικότητα, μπορούν να καταφέρουν απίστευτα πράγματα!

Να ενισχυθεί η εμπιστοσύνη των κοριτσιών και των γυναικών! Αυτό που πιστεύουμε για εμάς είναι αυτό που μας καθορίζει. Σπάμε τα στερεότυπα αποκτώντας αυτοπεποίθηση!

Να δοθεί η ευκαιρία στις γυναίκες να ασχοληθούν με το STEM! Η γνώση είναι αυτή που θα μας κάνει να εξελιχθούμε σε κάθε τομέα!

Το μήνυμα της ημέρας είναι ότι οφείλουμε να μάθουμε πως, η ευημερία προέρχεται από την ποιότητα που “προσφέρουμε” στον πλανήτη μας, μέσα από την εκπαίδευση που προσφέρουμε στα παιδιά μας!

Οι αξίες είναι η εκπαίδευση, η ενδυνάμωση, η σύνδεση. Αυτά πρεσβεύει η Mexoxo και θέλει να μεταδίδει κάθε φορά σε ακόμα περισσότερες γυναίκες.

Το πρόγραμμα Mother & Daughter γίνεται σε συνεργασία με το ίδρυμα Konrad-Adenauer-Stiftung, βρίσκεται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, όπου και η Γιάννα Χορμόβα θα παραστεί ως keynote ομιλήτρια, υποστηρίζεται από το Athens Digital Lab του Δήμου Αθηναίων και φιλοξενείται στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων.

Εγγραφές στο “Mother & Daughter – Engineering Fest” γίνονται έως την Τετάρτη 2/6 στο: https://www.mexoxo.com/mother-and-daughter

Χορηγός επικοινωνίας: HerNews

Νεότερα Άρθρα

Τι έγινε στον 2ο ημιτελικό της Eurovision;

Her News

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ποια ήταν η συνήθεια στο μακιγιάζ της που άλλαζε μια φορά τον χρόνο;

HerNewskl

Η Chiara Ferragni έγινε μαμά για δεύτερη φορά

Her News