HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Μαριέλα Αλεποπούλου Μεντίζη: Αξίζει τον κόπο να ρισκάρουμε για τα όνειρα μας

Η Μαριέλα Αλεποπούλου Μεντίζη  ασχολείται  με το σχέδιο, την αγιογραφία και την φωτογραφία. Όπως επίσης είναι ιδρύτρια  του TheObscura. Είναι σύζυγος και μητέρα δυο κοριτσιών. Με σκληρή δουλειά και όπως θα δείτε πολύ ταλέντο κατάφερε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα. 

 

1. Μαριέλα μου, πως ξεκίνησες να ασχολείσαι με τα σκίτσα;

Ξεκίνησα πριν από δέκα χρόνια να ασχολούμαι με την αγιογραφία. Συνέχισα με πορτρέτα με γραφίτη για αρκετά χρόνια και τους τελευταίους μήνες ασχολούμαι και με την ψηφιακή σχεδίαση. Η τεχνολογία έχει πολλά να προσφέρει σε όλους τους τομείς, πόσο μάλλον στην τέχνη.

 

 

2. Είναι εύκολα για κάποιον να ακολουθήσει το όνειρο του; Πήρες ρίσκα;

Δεν μπορώ να πω ότι έχω ρισκάρει ιδιαίτερα γιατί το σχέδιο δεν είναι ούτε η μοναδική ούτε η βασική ενασχόληση μου. Αν όμως κάποια στιγμή χρειαστεί να ρισκάρω, ναι θα το κάνω. Δεν είναι εύκολο τίποτα στη ζωή. Νομίζω σε κανέναν δεν προσφέρονται ΟΛΑ απλόχερα. Πάντα κάτι δίνεις και κάτι παίρνεις. Αξίζει τον κόπο να ρισκάρουμε για τα όνειρα μας.

 

3. Η οικογένεια σου σε στήριξε σε αυτή την απόφασης;

Η μητέρα μου και ο σύζυγος μου είναι αυτοί που βλέπουν πρώτοι ό,τι κάνω και με συμβουλεύουν. Θέλω πριν κάνω οτιδήποτε ή πριν πάρω οποιαδήποτε απόφαση να το συζητάω μαζί τους. Έχει αποδειχτεί ότι τις περισσότερες φορές η κρίση τους είναι απόλυτα σωστή.

 

4. Τα σχέδια σου για το μέλλον;

Δεν μου αρέσει να κάνω σχέδια γιατί λένε ότι όταν κάνεις εσύ σχέδια ο Θεός το ακούει και γελάει… Έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου φυσικά αλλά θα δούμε στην πορεία πώς μπορούν να υλοποιηθούν.

 

5. Ποια η άποψη σου για το κίνημα metoo στην Ελλάδα;

Η βία ψυχική και σωματική υπήρχε και υπάρχει… Το θέμα είναι να ΜΗΝ υπάρχει και στο μέλλον. Πιστεύω πως είναι καλό σημάδι που άνθρωποι οι οποίοι έχουν υποστεί κακοποίηση αρχίζουν να μιλάνε. Θα πρέπει να προσπαθούν να προστατέψουν πρώτα απ ‘όλα τον εαυτό τους.

 

6. Θέλω να κλείσεις την συνέντευξη με όποιο μήνυμα θέλεις εσύ.

Επειδή ως μανούλα θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν σε έναν κόσμο πιο υγιή και όμορφο, θα ήθελα να πω… ή μάλλον να ευχηθώ ένα μέλλον γεμάτο αισιοδοξία και ανθρώπους που να αγαπούν τους συνανθρώπους τους.

 

kelly

Κέλλυ Βρανάκη

Contact me @:

Instagram: https://www.instagram.com/story_kelling/

Facebook: https://www.facebook.com/Story_kelling-929217863902546/

Νεότερα Άρθρα

Θάλεια Ματίκα – Τάσος Ιορδανίδης: «Μετά από 14 χρόνια είμαστε ερωτευμένοι»

Her News b

Μακεδονία Κουτσουμπέλη – Ξυλούρη: Η υποψήφια βουλεύτης του ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει τα χαρτιά της στο HerNews

Her News b

Αναστάσιος (Τάσος) Γαϊτάνης – Υποψήφιος ΝΔ μιλά στο HerNews: “Οι κόρες μου εκφράζουν την στενοχώρια τους που λείπω ώρες από το σπίτι”

Her News b