HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Απιστία: Πόσα είδη υπάρχουν; – Θα εκπλαγείς μόλις μάθεις!

Πόσα είδη απιστίας υπάρχουν τελικά; Πολλοί μπορεί να θεωρούν ένα απλό βλέμμα σε κάποιον άλλο απιστία και άλλοι ένα μήνυμα ή ακόμα και μια σκέψη.

Δεν μπορουμε να δώσουμε σίγουρα έναν ορισμό για την απιστία. Γιατί ο ορισμός της απιστίας ποικίλλει από ζευγάρι σε ζευγάρι. Όμως, υπάρχουν μερικοί παράγοντες, όπως η μυστικότητα, η συναισθηματική σύνδεση και η παραπλάνηση του άλλου που είναι κοινοί σε όλους.

Η πιο συνηθισμένη μορφή απιστίας, ειναι η σεξουαλική που περιλαμβάνει τη σωματική επαφή, από φιλιά και χάδια μέχρι τη σεξουαλική συνεύρεση.Είναι η πιο πασιφανής μορφή απιστίας, όμως για όλους, αφού κάποιοι θεωρούν ότι αν κάνουν σεξ με τρίτο άτομο, δεν είναι κακό. 

 

Επίσης μπορει να υπάρχει και συναισθηματική απιστία. Είναι αυτή η πλατωνική σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ δύο ανθρώπων, που το συναισθηματικό τους δέσιμο είναι μεγάλο. Δεν τους χαρακτηρίζεις φίλους, ούτε όμως και εραστές. 

Τέλος υπάρχει και η απιστία στον καιρο των social media και αν εχεισ δει την ταινια You ξερεις ακριβως τι εννοω. Αυτό είναι ένα από τα πιο συχνά είδη απιστίας αυτούς τους καιρούς.

Το πιο κοινό χαρακτηριστικό αυτής της πράξης είναι οι αντιδράσεις και το stalking στα προφίλ των πρώην, ενώ το αμέσως επόμενο, το γεγονός ότι περνάς περισσότερο χρόνο στην οθόνη σου, από οτι με τον σύντροφο σου.  

 

Νεότερα Άρθρα

Έρευνα απέδειξε πως όσοι φορούν κάλτσες στο σεξ έρχονται πιο συχνά σε οργασμό!

HerNewskl

5 στάσεις του σεξ για να ζεστάνετε την νύχτα σας

Her News b

Sexual mirroring: Η τάση στο σεξ που θα σας απογειώσει 

Her News b