HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Λένια Ραζή: Μιλά για τη νέα της επιτυχία “Παντρεύομαι” και τα όνειρα της

Η Λένια Ραζή είναι όμορφη, ταλαντούχα, υπέροχη φωνή με πολλά πτυχία στο βιογραφικό της και έχει καταφέρει, αν και πολύ νέα, να δώσει το μουσικό της στίγμα, με υπέροχα τραγούδια, που υπογράφει τη μουσική τον στίχο και τη σκηνοθεσία.

Μιλά στο HerNews για το ξεκίνημα της,  τη νέα της επιτυχία “Παντρεύομαι” , αλλά και τους επόμενους στόχους της.
Λένια, πως αποφάσισες να ασχοληθείς με τη μουσική; Είναι κάτι που ήθελες από μικρή;
Η μητέρα μου είναι καθηγήτρια πιάνου, οπότε μεγάλωσα σε ένα σπίτι ακούγοντας όλη μέρα μουσική! Το να ασχοληθώ με το τραγούδι δεν είναι κάτι που προέκυψε ή μου ήρθε στο μυαλό μια μέρα ξαφνικά. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δε θυμάμαι να θέλω να ασχοληθώ με τίποτα άλλο.
Το νέο σου τραγούδι έχει γινει viral στο TikTok με πολλούς celebrities να ανεβάζουν videos. Πως αισθάνεσαι γι αυτο;
Από τότε που κυκλοφόρησε το τραγούδι μου «παντρεύομαι» νιώθω καθημερινά σαν να έχω ένα δωράκι από τον Άϊ βασιλη! Μπαίνω στο TikTok και κάθε καινούριο βίντεο που βλέπω από κάποιον με το τραγούδι μου, είναι για εμένα τεράστια χαρά και δύναμη να συνεχίσω! Το challenge του τραγουδιού το έκαναν πολύ αξιόλογοι άνθρωποι και καλλιτέχνες! Η χαρά μου είναι απερίγραπτη!
Γράφεις στίχους, ερμηνεύεις, σκηνοθετείς. Τι από όλα σε εκφράζει περισσότερο Λένια;
Θα ακουστεί περίεργο να πω όλα το ίδιο; Η έμπνευση βρίσκεται παντού και μπορεί να μου ξυπνήσει την πιο περίεργη στιγμή. Μου αρέσει να σκηνοθετώ η ίδια τα τραγούδια μου ώστε να αποτυπώνω καλύτερα την δική μου οπτική και με βοηθά να εκφράζομαι συναισθηματικά! Η ενασχόληση με τη μουσική, τους στίχους και τη σκηνοθεσία είναι ο τρόπος διαφυγής μου σε ό,τι πιέζει την ψυχή μου!
Θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου ποπ ή λαϊκή τραγουδίστρια;
Ποπ ξεκάθαρα! Να τονίσω πως έχω τραγουδήσει διαφορά είδη μουσικής όμως μου αρέσει η περισσότερο η ποπ και τα παιδικά τραγούδια κινούμενων σχεδίων.
Ποσό σημαντική είναι η εξωτερική εμφάνιση στη δουλειά σας;
Μπορούν εύκολα να κρίνουν κάποιον επαγγελματικά από την εξωτερική του εμφάνιση. Είτε είναι καλή είτε όχι δε θα έπρεπε να παίζει σημαντικό ρόλο. Υπάρχει μια αρνητική προκατάληψη σχετικά με την εξωτερική εμφάνιση και την ερμηνευτική ικανότητα. Συχνά μια όμορφη κοπέλα θεωρούν ότι δε μπορεί να τα συνδυάσει και τα δύο. Επίσης όποιος δίνει τόση σημασία στην εμφάνιση, σίγουρα μόνο για δουλειά δε σε θέλει. Υπάρχουν καλλιτέχνες που δεν είναι ιδαίτερα εμφανίσημοι κι όμως κατάφεραν να κερδίσουν την αποδοχή του κόσμου και να κάνουν σημαντική καριέρα.
Όταν δεν τραγουδάς, τι σου αρέσει να κάνεις Λένια;
Όταν δεν τραγουδάω έχω πολλά που τρελαίνομαι να κανω! Έχω αδυναμία στη ζωγραφική! Έχω τελειώσει 3D animation και μου αρέσει να ζωγραφίζω διάφορες φιγούρες , προσωπογραφίες και καρτούν! Θα μπορούσα να ζωγραφίζω κινούμενα σχέδια και να φτιάχνω ταινίες καρτούν!
Επίσης έχω αδυναμία στα ζωάκια! Αφιερώνω πολύ χρόνο για τα κατοικίδια μου στο σπίτι!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lenia Razi (@lenia_razi)

Στα social media σου βλέπουμε την αγάπη σου για τα παπαγαλάκια σου. Πως προέκυψε αυτή η αδυναμία;
Από μικρή ήθελα παπαγάλο όμως οι γόνεις μου προσπαθούσαν να το αποφύγουν… Με τα χρόνια ξεχάστηκα και αργότερα με ξανά έπιασε η επιθυμία ώσπου μου έκανα δώρο ένα μικρό παπαγαλακι τον Μπίσκο! Ανακαλύπτοντας κάθε μέρα ποσό έξυπνος ήταν και μετά από πάρα πολλές ώρες να τον παρατηρώ για να μπορώ να καταλάβω τι θέλει και πως σκέφτεται γίναμε αχώριστοι ιδιαίτερα στην καραντίνα που ήμουν συνέχεια σπίτι μαζί του.
Στην πορεία πήρα κι άλλο παπαγάλο να του κάνει παρέα όταν έλειπα, γιατί τα παπαγαλάκια η αλήθεια είναι πως θέλουν να τους αφιερώνεις χρόνο και δεν είναι καλό να μένουν μόνα τους πολλές ώρες και κάπως έτσι η «παπαγαλόπαρεα» μεγάλωσε. Να πω εδώ πως μου χάρησαν κι έναν μεγάλο παπαγάλο στην πορεία! Καταλαβαίνετε τι χαμός επικρατεί στο σπίτι…!
Μετά τη μεγάλη επιτυχία του νέου σου τραγουδιού “Παντρεύομαι” , ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι σου Λένια;
Οι επόμενοι στόχοι είναι να συνεχίσω να κάνω τραγούδια που με εκφράζουν! Να είναι κομμάτια από την ψυχή μου! Θα ήθελα να δουλέψω ακόμα περισσότερο και να γίνω πιο οργανωτική.

Νεότερα Άρθρα

Η Φαίη Ρουμπίνη μιλά στο HerNews: «Είχα αρκετές δυσκολίες στο ξεκίνημά μου, δεν σου χαρίζεται τίποτα»

HerNews ka

Ο Ανδρέας Αντάρης μιλά στο HerNews για τη συνεργασία με την Κατερίνα Καινούργιου, τη Λίτσα Πατέρα & τη μεγάλη του αγάπη, την αστρολογία

HerNews ka

Πέτρος Τσιτσιπάς: «Δεν με βλέπω πλέον ως αδελφό κάποιου όταν αγωνίζομαι μέσα στο γήπεδο»

HerNews ka