HerNews.gr
Μόδα

After a walk: Λέγονται Pretty Ballerinas και θα τις λατρέψεις

Όπου κι αν βρίσκεστε αυτή τη σεζόν, η συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 από την Pretty Ballerinas είναι εμπνευσμένη από την αίσθηση ότι έρχεστε στη ζεστασιά μετά από μια παγωμένη χειμερινή βόλτα:

Τη  αντίθεση κρύου και ζέστης, την ευχαρίστηση να πατήσετε σε ένα μαλακό χαλί και την αίσθηση γαλήνης που αποκομίζετε κοιτώντας τα θυελλώδη σύννεφα από την άνεση του σπιτιού σας.

Αυτά τα συναισθήματα έχουν μεταφραστεί σε γήινα χρώματα, πλούσιες υφές και θηλυκές σιλουέτες για τη νέα σεζόν που έρχεται.

AUTUMN BLISS

Αποχρώσεις όπως το σκούρο γκρι, σκούρο καφέ, μπορντό και χρυσό σε  μονοχρωμία η συνδυασμό χρωμάτων παραπέμπουν στη φθινοπωρινή φύση

KEEPING COSY

Συνδυάστε και ταιριάξτε μοτίβα και print στο ίδιο παπούτσι για να κάνετε πιο  αισιόδοξες  τις γκρίζες μέρες.

Η σιλουέτα Tyra συνδυάζει μια μπαρέτα σε μουσταρδί απόχρωση με το leopard print. Οι μπαλαρίνες Ella και Rosario είναι με πολύχρωμα τουΐντ και πράσινο λουστρίνι Το Faye loafer ξεχωρίζει με ένα print από tiger ή leopard.

WINTER NIGHTS

 Ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε τα νέα στυλ που τολμούν τη λάμψη. Η μπαλαρίνα Ella είναι στολισμένη με πλούσια μαργαριτάρια. Το mule προσφέρει εντυπωσιακή και κομψή εφαρμογή με λουλουδάτες κρυστάλλινες λεπτομέρειες. Το Clementine mule ξεχωρίζει για ένα χειροποίητο μάξι φιόγκο.

FAIRYTALE PLOT

 Αυτή τη σεζόν τα Baroque flower print έχουν την τιμητική τους. Το Rosario και η Tyra υιοθετούν μια πιο διακριτική στάση, σε γκρι αποχρώσεις διακοσμημένες με φούντες και χάλκινα σχέδια εμπνευσμένες από τη φύση.


CLASSICS

Εμβληματικά και διαχρονικά, τα κλασικά Pretty Ballerinas είναι must have για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2021. Οι μπαλαρίνες Rosario, Clementine και Tyra υιοθετούν νέα υλικά : δέρμα, σουέτ, καπιτονέ ή λουστρίνι. Για εναλλακτική λύση δοκιμάστε το Tyra Mary-Janes σε jet black ή βελούδο Bordeaux.

ABOUT US

Όταν επιλέγετε ένα ζευγάρι Pretty Ballerinas, υποστηρίζετε μια ανεξάρτητη μάρκα και μια οικογενειακή επιχείρηση με πάνω από 100 χρόνια εμπειρίας στην τέχνη της κατασκευής παπουτσιών.
Κάθε ζευγάρι κατασκευάζεται προσεκτικά στο μεσογειακό νησί Menorca, σε μια διαδικασία που περιλαμβάνει περισσότερους από 60 άντρες και γυναίκες, χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα υλικά στον κόσμο.

Επιλέγοντας Pretty Ballerinas, υποστηρίζετε την κυκλική οικονομία του νησιού μας και μια εταιρεία που φροντίζει τους υπαλλήλους της, τους προμηθευτές της και τους εργαζομένους της.
Γνωρίζουμε τα ονόματα όλων των εργαζομένων μας – είναι οι φίλοι μας, η οικογένειά μας και οι γείτονές μας.

Οι Pretty Ballerinas δεσμεύονται να λειτουργούν με περιβαλλοντικά υπεύθυνο τρόπο.

Καταστήματα Digalakis

Digalakis Σύνταγμα: Πανεπιστημίου 5

Digalakis Kηφισιά: Παναγίτσα 6

Digalakis Λευκωσία: Κουμανούδη 1 ΑΒ & Στασικράτους

Τηλ. Επικοινωνίας: +30 210 00 88 000

www.digalakis.com

 

 

Νεότερα Άρθρα

IDIL: Αυτές είναι οι 5 κομψές μίνιμαλ τσάντες για κάθε γκαρνταρόμπα

Her News

LANCASTER: Η πιο must συλλογή για φέτος το καλοκαίρι!

Her News

Vera Wang: Μάγεψε με τη νέα της εμφάνιση – Όλοι την πέρασαν για έφηβη

Her News