HerNews.gr
CELEBRITIES

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Η σύγκριση με την Καγιά και το μέλλον της στο GNTM

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου-hernews

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου μίλησε για το GNTM και για τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά. 

Το γνωστό μοντέλο βρέθηκε καλεσμένο στη συναυλία της Panik Records, εν όψει την επί δέκα χρόνια λειτουργία της. Αρχικά, αναφέρθηκε στην απόφαση της να επιστρέψει στην Ελλάδα για να συμμετάσχει στο ρόλο του κριτή στο GNTM.

Όσον αφορά τη συγκεκριμένη απόφαση της, η ίδια τόνισε χαρακτηριστικά πως “δε μετάνιωσα καθόλου που ήρθα στην Ελλάδα. Το εξωτερικό είναι εκεί, το σπίτι μου το έχω εκεί, κάποια στιγμή θα γυρίσω πίσω, έχω τις δουλειές μου, αλλά μου αρέσει που είμαι πίσω εδώ”. 

Η σύγκριση:  Ισμήνη Παπαβλασοπούλου- Βίκυ Καγιά

H αποχώρηση της Βίκυ Καγιά από το ριάλιτι μόδας και η νέα προσθήκη της Ισμήνης δημιούργησε αρκετές φήμες περί σύγκρισης. Ωστόσο, η Ισμήνη θέλησε να απαντήσει ανοιχτά για τον τρόπο που την αντιμετωπίζει το τηλεοπτικό κοινό, αναφέροντας πως:

“Παίρνω πολύ αγάπη από τον κόσμο, ανεξαρτήτου ηλικίας, θα μου πουν κάτι όμορφο, χαίρονται με την παρουσία μου. Η σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά γίνεται πιο πολύ από τα κανάλια, δεν έχει έρθει ποτέ κάποιος να μου πει “εγώ προτιμώ εκείνη” μου λένε ότι χαίρονται για την παρουσία μου”. 

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου-hernews

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται αν θα συμμετάσχει και στο επόμενο ριάλιτι μόδας, GNTM. Θέλοντας να απαντήσει ξεκάθαρα στα ερωτήματα που τίθενται, η  Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είπε πως:

“Δεν ξέρω καθόλου, δεν έχει γίνει συζήτησει, δεν έχουμε κάνει καν το live μας. Όταν τελειώσουμε θα πάει η κουβέντα προς όλους. Θα ήθελα να είμαι, έχουμε κάνει ωραία παρέα και περνάμε όμορφα”.

Βέβαια, δεν ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκε η Ισμήνη στο GNTM, αφού είχε συμμετάσχει σε δοκιμασία του πρώτου GNTM. Ως “κούκλα” του του σχεδιαστή μόδας Χριστόφορου Κοτέντου είχε εντυπωσιάσει ακόμη και τότε το κοινό. 

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου-hernews

Νεότερα Άρθρα

Shaya: Το bullying, η γνωριμία με τον άντρα της και η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της

HerNewskl

Sarah Jessica Parker: Παίρνει θέση για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις του Mr. Big, Chris Noth!

HerNewskl

Μαρία Καλάβρια: “Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει ήθος, ήμασταν τρία χρόνια μαζί”

HerNewskl