HerNews.gr
Μόδα

Christmas Outfits για 3 διαφορετικές περιστάσεις

Christmas Outfits για 3 διαφορετικές περιστάσεις

Κάτι που όλες σκεφτόμαστε αυτές τις μέρες είναι τι θα φορέσουμε τα Χριστούγεννα. Ναι, πρόκειται για κάτι που μας «χαλάει» πολλές ώρες μπροστά από την ντουλάπα μας, ή στις βιτρίνες των μαγαζιών.

Τα Χριστούγεννα όμως είναι ιδιαίτερα. Άλλοι μπορεί να ανοίγουν τα δώρα τους το πρωί των Χριστουγέννων , με ζεστό καφέ , μελομακάρονα , κουραμπιέδες και τις πιο ζεστές τους πιτζάμες. Άλλοι μπορεί να ετοιμάζονται για ένα οικογενειακό μεσημεριανό. Πολλοί μπορεί να περιμένουν να διασκεδάσουν στα πιο glam Χριστουγεννιάτικα πάρτι, ενώ άλλοι επιλέγουν να βγουν μια βόλτα στην πόλη. 

Τι θα διαλέξεις σαν outfit όμως, σε ό,τι και αν επιλέξεις να κάνεις τα Χριστούγεννα , πάντα θα σε «βασανίζει».

Ώρα να λάμψεις!

Αν δεν βάλεις τα πιο γιορτινά σου τώρα πότε θα το κάνεις ; Glitter, παγιέτα και στρας είναι απαραίτητα για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Ειδικά αν είσαι καλεσμένη σε κάποιο party είτε σε κάποιο μαγαζί είτε σε σπίτι. Είναι η ευκαιρία σου να λάμψεις. 

Πρόσεχε όμως , μην το παρακάνεις. Βάλε λάμψη μόνο σε ένα κομμάτι της εμφάνισής σου , και κράτα σε πιο «ήπιους» τόνους τα υπόλοιπα.

Γιορτινά πουλόβερ 

Αν έχεις επιλέξει να περάσεις οικογενειακά και ήρεμα τα Χριστούγεννα με την οικογένεια σου, τότε φόρα ένα γιορτινό πουλόβερ και συνδύασε το με ένα κλασσικό jean ή μια παντελόνα. Έτσι είσαι και άνετη μέσα στο σπίτι σου, και γιορτινή. Όπως και να ‘χει όμως επιβάλλεται να φοράς το πιο γλυκό σου χαμόγελο για τις οικογενειακές selfies.

Κλασσικό φόρεμα

Για οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, το κλασσικό φόρεμα θα είναι πάντα η λύση. Επέλεξε ένα φόρεμα εμπριμέ, και αφού είναι και χειμώνας συνδύασε το με ψηλές μπότες. Είναι η ιδανική επιλογή για εμάς που δεν συμπαθούμε την λάμψη αλλά δεν θέλουμε να είμαστε και πολύ απλές αυτές τις μέρες.  

Όπου και αν ανήκεις σημασία έχει να μπορείς να περνάς τις ημέρες των Χριστουγέννων με τους αγαπημένους σου ανθρώπους.

Νεότερα Άρθρα

Adrian Appiolaza: Αυτός είναι ο νέος creative director του οίκου Moschino!

HerNewskl

Margot Robbie: Αποχαιρέτησε και επίσημα το barbiecore trend

HerNewskl

Πως να πετύχεις το απόλυτο Color blocking

Her News