HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Holly Grace: “Βίωνα bullying και τα παιδιά με έλεγαν γυναικούλα”

Holly Grace-hernews

H Holly Grace έκανε μια εξομολόγηση ψυχής on air.

Η γνωστή τηλεπερσόνα μίλησε για όλα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Κυρίως μίλησε για τις άσχημες εμπειρίες που έχει βιώσει στη ζωή της. Πιο συγκεκριμένα, η Holly Grace έχει πέσει αρκετές φορές θύμα bullying.

Holly Grace-hernews

Αρχικά, δε μπόρεσε να μην αναφερει έντονα ότι “ολοι μου λένε ότι είναι πολύ περήφανοι για την πορεία μου. Απλά όταν έφυγα από τη Λάρισα και πήγα να σπουδάσω στη Θεσσαλονίκη, αποφάσισα ότι θα κάνω τη ζωή μου εγώ, όπως θέλω χωρίς να με ενδιαφέρει η άποψη του οποιουδήποτε”.

Στη συνέχεια, η Holly αποφάσισε να θήξει το γεγονός πως η έννοια του bullying υπάρχει ακόμη στις μέρες μας, παρόλο που η κοινωνία εξελίσσεται ραγδαία. Μάλιστα ανέφερε ότι:

“Το bullying δεν έχει σταματήσει στιγμή μέχρι και σήμερα. Όταν είδα αυτήν την καμπάνια στην τηλεόραση αυτό που σκέφτηκα είναι το bullying που βίωνα και τα παιδιά με έλεγαν γυναικούλα. Λέω εσύ ξεκίνησες από εκεί και βγαίνεις τώρα με όλο το θάρρος σαν μια γυναικάρα στην ελληνική τηλεόραση… Δεν έχω ανάγκη να ακούσω συγγνώμη, μακάρι να το αισθάνθηκαν”.

Holly Grace-hernews

Νεότερα Άρθρα

Βασίλης Μπισμπίκης: «Ποτέ δεν θα έλεγα ότι είμαι άρρωστος ή εξαρτημένος, ό,τι έκανα το γούσταρα»

Her News

Ελεονώρα Μελέτη: Ανακοίνωσε το τέλος του Mega Καλημέρα

HerNews ka

Καλομοίρα: «Έφυγα πάνω στο peak μου, γιατί αν δεν έφευγα εκείνη τη στιγμή, θα έχανα τον εαυτό μου»

HerNews ka