HerNews.gr
Σχέσεις

Όταν η κολλητή σε έχει παραμελήσει για την σχέση της ..

friends

Μήπως νιώθεις ότι τώρα που η κολλητή σου έχει νέα σχέση σε έχει κιόλας παραμελήσει; 

Αν η φίλη σου έκανε μια νέα σχέση, και σε έχει αφήσει να νιώθεις μόνη, τότε καταλαβαίνουμε απόλυτα πόσο άσχημα μπορεί να νιώθεις. Μην σε παίρνει όμως από κάτω. Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα, και σου εγγυόμαστε ότι η λύση θα βρεθεί.

bff

Υπομονή και κατανόηση

Η κολλητή σου έκανε μία νέα σχέση και εσύ οφείλεις να είσαι υποστηρικτική, να χαίρεσαι με τη χαρά της και να στέκεσαι διακριτικά δίπλα της, ακόμα και σε όλο αυτό το διάστημα που εκείνη ζει το «μήνα του μέλιτος» και δεν έχετε τις ίδιες επαφές όπως πριν. Δεν είναι ότι θα σε ξεχάσει και θα σε κάνει πέρα για πάντα, απλά θέλει να ζήσει τον έρωτά της με τα όλα του. Πίστεψέ με, όταν της λείψεις θα κάνει από μόνη της την εμφάνισή της. Και κοίτα να μη σε πιάσουν οι εγωισμοί τότε.

Αντικειμενικές συμβουλές

Υπάρχουν πολλές γυναίκες που βάζουν φιτιλιές, μιλάνε με τα χειρότερα λόγια για το αγόρι της κολλητής τους, ίσως και να ζηλεύουν και κάνουν τα πάντα για να απομακρύνουν την κολλητή τους από το αγόρι της, ώστε να κάνουν ξανά παρέα μαζί. Όχι! Δεν είναι αυτός ο ρόλος σου. Οφείλεις να είσαι αντικειμενική, γιατί εκείνη σκέφτεται με την καρδιά της. Να τη βοηθάς να βλέπει τα πράγματα με άλλο μάτι, χωρίς ποτέ να παίρνεις θέση.

friends

Πες της τι νιώθεις

Μεταξύ σας δεν υπάρχουν ντροπές και δεύτερες σκέψεις, οπότε προτείνω να της πεις ξεκάθαρα πώς νιώθεις με όλη αυτή τη νέα συνθήκη. Πες της ότι χαίρεσαι πολύ για εκείνη,αλλά ότι νιώθεις ταυτόχρονα παρατημένη. Προσέγγισε το και λίγο πιο διπλωματικά. Επένδυσε στο συναίσθημα και θύμισέ της όλα όσα έχετε περάσει οι δυο σας, που δεν αξίζουν να φάνε διαγραφή μόνο και μόνο για μια σχέση. Είναι σίγουρο ότι θα σε καταλάβει και θα προσπαθήσει να φέρει σε ισορροπία τα πράγματα.

 

Νεότερα Άρθρα

Τι ερμηνεύουν οι άνδρες ως φλερτ!

Her News

Μακροχρόνιες σχέσεις και χωρισμός

Her News b

Κακοποιητική Συμπεριφορά: Ο κύκλος με τα 3 “Ε”

Her News b