HerNews.gr
Σχέσεις

Σου αρέσει αυτός ο άντρας, η ίδεα του να είσαι μαζί του;

couple

Βγαίνεις με κάποιον άντρα, και όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλα. Έχεις όμως αναρωτηθεί αν σου αρέσει όντως αυτός ο άντρας ή αν απλά σου αρέσει η ιδέα του να είσαι μαζί του.

Συμβαίνει συχνά να έχουμε κουραστεί, πληγωθεί, απογοητευτεί με κάποια σχέση ή με κάποιον άντρα. Τείνουμε να πέφτουμε όμως σε καταστάσεις που απλά μας βολεύουν. Αυτό όμως δεν αξίζει ούτε σε εσένα ούτε στον απέναντί σου. Πως λοιπόν θα καταλάβεις αν σου αρέσει όντως αυτός ο άντρας;

 

Σε ελκύει όντως;

Πολλές φορές, οι άνθρωποι που είναι ελεύθεροι ή σε  σχέσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να αισθάνονται τόσο απελπισμένοι να γίνουν μέρος μιας υγιούς σχέσης για μια φορά που αρπάζουν την πρώτη που παρουσιάζεται. Φυσικά, η προσωπικότητα και η καρδιά είναι τα πιο σημαντικά σε έναν άνθρωπο, αλλά η έλξη είναι επίσης πολύ σημαντική! Πρέπει να ελκύεστε σωματικά από τον σύντροφό σας διαφορετικά η σχέση σας δεν πρόκειται να πάει μακριά. Επομένως, το να βεβαιωθείτε ότι έλκεστε  από αυτόν είναι ένα σημαντικό σημάδι αληθινού ενδιαφέροντος.

fun

Περιμένεις απεγνωσμένα να τον δεις;

Σε όλους αρέσει αυτό το αρχικό στάδιο του ραντεβού όπου νιώθεις νευρικότητα και ενθουσιασμό όταν βλέπεις κάποιον και βγαίνεις μαζί του. Αυτός ο νέος άντρας σου αυτές τις μικρές πεταλούδες όταν ξέρεις ότι θα τον δεις αργότερα; Είσαι πάντα ενθουσιασμένη που βγαίνεις ραντεβού μαζί του ή απλά ενθουσιάζεσαι που έχεις κάποιον να βγεις ραντεβού; Αποφασίστε αν είναι αυτός ή η κατάσταση που σας ενθουσιάζει.

Και όταν δεν τον βλέπεις.. σου λείπει;

Μπορεί να τον βλέπεις κάθε μέρα, να κοιμάστε μαζί, και πολλά ακόμα πράγματα.Αυτές τις λίγες ώρες που είστε χωριστά,σου λείπει; Και εννοούμε αν σου λείπει ο ίδιος, και όχι η βόλτα, ή η σεξουαλική επαφή μαζί του. Έχεις δεθεί με αυτόν ή με την κατάσταση που ζείτε;

walk

Είναι ο “ένας”;

Είναι δύσκολο να καταλάβεις αμέσως αν αυτός ο άνθρωπος που βγαίνεις ραντεβού είναι ο ένας για εσένα. Θα μπορέσεις όμως να το δεις σιγά – σιγά. Αν σου αρέσει σαν άτομο, αν ερωετεύεσαι , τότε αυτός θα είναι ο ένας και ο μοναδικός. Από την άλλη, αν το μυαλό σου τρέχει αλλού, μάλλον έχεις “βολευτεί” απλά στην κατάσταση σας, στις βόλτες σας, στην συντροφικότητα σας. 

Νεότερα Άρθρα

Ποια τα θετικά και τα αρνητικά των σχέσων μέσω social media;

HerNews ka

Πρώτο ραντεβού: Οι πολύτιμοι κανόνες

Her News b

«Διαζύγιο ύπνου»: Είναι καλή ιδέα να έχετε ένα ξεχωριστό δωμάτιο για να βελτιώσετε τον ύπνο σας όπως η Κάμερον Ντίαζ;

HerNews ka