HerNews.gr
Γνώμες

Εγώ έχασα εσένα και εσύ έναν άνθρωπο που είχε να σου δώσει τα πάντα

hands

Όλα στην ζωή είναι ένα παιχνίδι. Κάποιος κερδίζει , και κάποιος χάνει. Στο παιχνίδι αυτό όμως, χάσαμε και οι 2. Εγώ έχασα εσένα, και εσύ έχασες έναν άνθρωπο που είχε να σου δώσει τα πάντα.

Γράφει η Χριστίνα Φωντή

Εγώ στην ζωή μου, έμαθα από μικρή να μην κολλάω με ανθρώπους

Θέλεις να δεις τι άνθρωπος είμαι; Καλώς. Δεν θέλεις; Η πόρτα είναι ανοιχτή. Η μάλλον, η πόρτα είναι κλειστή γιατί ποτέ δεν την άνοιξα. Γιατί εγώ φοβόμουν να την ανοίξω. Δεν ήθελα να νιώσω “εξαρτημένη” συναισθηματικά από κάποιον. Πάντα έλεγα ότι δεν είναι του στυλ μου οι έρωτες και οι αγάπες, και ας ονειρεύομαι γάμο σε νησί.Και πίστευα ότι πάντα έτσι θα είμαι, ότι δεν θα κλαψω ποτε για άντρα, ότι όποτε κάποιος με πετούσε, θα τον πετούσα και εγώ από πάνω μου την ίδια στιγμή. Μα η ζωή είναι παιχνίδι, και στην τελευταία ζαριά που έριξε, όλα άλλαξαν..

broken

Εγώ ; Να σκέφτομαι έναν άνθρωπο 24/7;

Έτσι είναι τελικά αυτό που όλοι νιώθετε; Σκέφτομαι εσένα, σκέφτομαι εμάς, σκέφτομαι εκείνη που είναι μαζί σου, σκέφτομαι τα λάθη, τα σωστά, τα πάθη, τα ανεκπλήρωτα, αυτά που είπαμε, αυτά που κάναμε. Κυρίως όμως αυτά που ΔΕΝ είπαμε, και αυτά που ΔΕΝ κάναμε. Και ξέρω, έχασα το παιχνίδι αυτό. 

Αλλά μάντεψε .. έχασες και εσύ

Ναι! Δεν μπορούμε να αναγκάσουμε κάποιον να μας θέλει. Δεν γίνεται να είναι πάντα αμοιβαία τα αισθήματα. Αλλά με σιγουριά μπορώ να σου πω, ότι ενώ εγώ νιώθω να χάνω τον κόσμο όλο,δεν τον χάνω. Και ενώ εσύ, νομίζεις ότι κερδίζεις αφήνωντας το μεταξύ μας, τελικά χάνεις, πολλά. Χάνεις έναν άνθρωπο που δύσκολα νιώθει, και ένιωσε τώρα.  Είχα τόσα πολλά να δώσω πρώτη φορά. Είχα τόσα να σου μάθω, να μου μάθεις. Να νιώσω και να νιώσεις. Να δούμε, να ανακαλύψουμε, να αισθανθούμε. Ήθελα τόσο πολύ με εσένα, να κάνω πράγματα. Πράγματα, που δεν θέλησα με κανέναν άλλον. Πράγματα που ήθελα να μοιραστώ μαζί σου. Η επιλογή όμως ήταν όλη δική σου. Ποτέ δεν ρώτησες, ποτέ δεν άκουσες τι είχα να σου πω εγώ ..

couple

Δεν νευριάζω, δεν σου θυμώνω

Στεναχωριέμαι όμως με εμένα , που άφησα τον εαυτό μου να νιώσει.. Και πραγματικά, σου αξίζει. Αλλά, δεν άντεξες να κερδίσεις, και επέλεξες να χάσεις. Δεν το έχεις καταάβει ακόμη, αλλά ελπίζω να το καταλάβεις σύντομα. 

Για αυτό κορίτσια μου, σας δίνω εγώ τώρα μια φιλική συμβουλή:  Ή θα είστε έτοιμες να απογοητευτείτε από το ταξίδι, η θα είστε έτοιμες να μην ξεκινήσετε καν την διαδρομή. Αλλά αχ.. αυτή η διαδρομή! 

 

Χριστίνα Φωντή

Insta https://instagram.com/christinafonti_
FB https://facebook.com/xxfontis
Twitter https://twitter.com/fontifonti_

Νεότερα Άρθρα

Εσύ έχεις σκεφτεί το τραγούδι του γάμου σου;

Her News b

Ιούλιος: Ο μήνας που μας καλεί να ζούμε ανέμελα, καλοκαιρινά, με έρωτα και όνειρα

Her News

Να σου πω μια ιστορία…

Her News