HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Σεξ: Από το μυαλό, στο κρεβάτι σου και από καλό, αξέχαστο..

sexy

Από τις ερωτικές σου εμπειρίες, μην κρατάς τον αριθμό, αλλά τι σου έμεινε αξέχαστο..

Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές φανταζόμαστε μια σεξουαλική επαφή, με κάποιο συγκεκριμένο άνθρωπο που θέλουμε, ενώ δεν έχει συμβεί ποτέ. Επειδή  βρίσκεται στο μυαλό μας, και μας κάνει να παίρνουμε φωτιά με μια σκέψη, αυτό δεν σημαίνει ότι θα συμβεί και όταν συναντηθούμε οι 2 μας (επιτέλους!)  σε ένα κρεβάτι. Πως λοιπόν θα κάνεις το σεξ σας, από καλό, αξέχαστο με την 1η κιόλας φορά; 

Μάτια μου, τα μάτια σου..

Την ώρα εκείνη που έχεις ανάμεσα στα πόδια σου όλα όσα είχες τόσο καιρό μονάχα στο μυαλό σου, δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο παρά να το εκμεταλλευτείς. Δεν υπάρχει τίποτα πιο δυνατό, λοιπόν, απ’ το βλέμμα. Μέσα απ’ τα μάτια σου μπορείς να δείξεις όλα όσα το κορμί σου απ’ την ένταση δεν επιτρέπει.

Σε προκαλώ .. να μην πούμε απόψε καληνύχτα..

Προκάλεσέ τον! Η πρόκληση είναι αυτή που μπορεί να δημιουργήσει την ένταση στο σεξ και να την τερματίσει εξίσου. Προσπάθησε, λοιπόν, να ανήκεις στην πρώτη κατηγορία. Πρέπει να το χειριστείς σωστά και να απαρνηθείς κάθε φραγμό σου. Σου ήρθε αυτή η ευκαιρία που ήθελες τόσο πολύ, μην την αφήσεις να πάει χαμένη.. Και ας σου πάρει όλη την νύχτα.

Θέλω να αφεθώ..

Ό,τι και αν έχει συμβεί στη ζωή σου τη στιγμή εκείνη δε χωράει πουθενά. Δουλειά, άγχος, καθημερινότητα, αμφιβολίες, φόβοι, δεν ανήκουν σε αυτή την στιγμή. Αφέσου, λοιπόν, στα χέρια του κι άφησέ τον να ανακαλύψει πώς μπορεί να σε κάνει να τρέμεις! 

sexy

Να ανεβαίνει ο σφυγμός σου, και η αδρεναλίνη..

Ξέρεις τι θα κάνει καλύτερη την επαφή σας; Αυτά που θα προηγηθούν, πριν καν βρεθείτε οι 2 σας. Άσε τις ντροπές και πάρε το κινητό στα χέρια σου. Στείλ’ του  ένα μήνυμα όταν θα είστε σε κοινή παρέα –και δε θα ξέρει κανείς τι έχεις στο μυαλό σου– ένα απλό: «Θέλω να σε δω να …» αρκεί. Η άσβεστη επιθυμία θα τον κάνει να τα αψηφήσει όλα.

 

Νεότερα Άρθρα

Γιατί πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στους οργασμούς το 2024

HerNews ka

Μόνο για σεξ | Τα 6 μηνύματα που δείχνουν πως δε σε βλέπει και τόσο σοβαρά!

HerNewskl

Σεξ: Τι να κάνεις όταν είναι απίστευτα… κακό!

Her News