HerNews.gr
Σχέσεις

Στοματικό σεξ: Αυτοί είναι οι “χρυσοί κανόνες”

Όταν μιλάμε για στοματικό σεξ, είναι σχεδόν δεδομένο πως το 99,999999% των ανδρών το θέλει και το απολαμβάνει.. Ακούμε συχνά πολλές συμβουλές για το πώς να κάνεις σωστά στοματικό σεξ, αλλά αν τις πεις σε έναν άντρα, πιθανότατα θα στις διαψεύσει!

Οι άνδρες είναι περίπλοκοι, αλλά όχι τόσο όσο είμαστε εμείς οι γυναίκες. Ξέρουν τι θέλουν και πως το θέλουν. Υπάρχουν κάποιοι κανόνες που αν τους ακολουθήσεις, σίγουρα θα τον ξετρελάνεις και θα το ευχαριστηθείς κι εσύ.

Οι “χρυσοί κανόνες” λοιπόν είναι οι εξής:
  • Απόλαυσε το
    Το να τον κάνεις να ευχαριστιέται σίγουρα είναι ο βασικός σου στόχος (αλλιώς δεν θα διάβαζες αυτό το άρθρο) Επομένως, το να του δείξεις με τις εκφράσεις και το βλέμμα σου πως το απολαμβάνεις και όχι πως απλά του κάνεις τη χάρη, είναι κάτι που θα το εκτιμήσει σίγουρα..
  • Βολέψου.
    Είναι πολύ βασική πληροφορία, όσο παράδοξο και αν σου φαίνεται. Σκέψου πως όταν κάθεσαι σε μια άβολη στάση, οι κινήσεις σου θα είναι απότομες και περισσότερο θα γελάσετε παρά θα το ευχαριστηθείτε.
  • Μη ντρέπεσαι.
    Μη νιώθεις ντροπή να τον κοιτάζεις την ώρα του στοματικού, να ανάψεις το φως και γενικά να είσαι απελευθερωμένη μαζί του. Δεν κάνεις κάτι κακό, αντιθέτως μάλιστα.. Προσπάθησε να διατηρείς οπτική και σωματική επαφή μαζί του.
  • Ρώτα τον.
    Το κλισέ που ισχύει γενικά την ώρα του σεξ. Ρώτησε τον πως του αρέσει, πόσο το απολαμβάνει, πιο σφιχτά ή πιο απαλά. Το τελευταίο ειδικά είναι πολύ βασικό για να καταλάβεις αν τον πονάς.
  • Χέρια.
    Εδώ οι ειδικοί διαφωνούν. Δοκίμασε με και χωρίς χέρια. Κάνε εναλλαγές, βγάλε τελείως τα χέρια από πάνω του και δες αν του αρέσει.. Συντόνισε τα με το στόμα σου και προσοχή στην πίεση..
  • Μην είσαι μονότονη.
    Άλλαζε το ρυθμό, την πίεση και τον τρόπο. Το καλό στοματικό σεξ δεν είναι μονότονο και βαρετό, σημασία έχει να είναι απολαυστικό για εκείνον και να έχεις κι εσύ τον χρόνο να πάρεις ανάσα.
  • Ότι βλέπεις δεν ισχύει
    Ακόμα κι αν είσαι λάτρης των αισθησιακών ταινιών, να θυμάσαι ότι είναι ταινίες. Αν ανυποψίαστα πας να δοκιμάσεις στην πραγματική ζωή ότι παρακολούθησες, το πιθανότερο είναι πως ή θα τρομάξει, ή θα γελάσει. Δεν χρειάζεται να φτάσεις στο άλλο άκρο, πάθος και όρεξη να έχεις και σίγουρα θα βγεις κερδισμένη..
  • Η σωστή η ώρα.
    Βασικά, γι’ αυτόν η στιγμή είναι πάντα η κατάλληλη.. Είτε έχει γυρίσει από τη δουλειά, είτε έχει χάσει με τρία γκολ η ομάδα του, είτε είναι έτοιμος για ύπνο.. Δεν υπάρχει ποτέ ακατάλληλη στιγμή για να το στοματικό σεξ. Το απολαμβάνει, τον ανανεώνει, τον αναζωογονεί..

Νεότερα Άρθρα

Σχεδόν σχέση: Tα σημάδια ότι δεν υπάρχουν προοπτικές

Her News b

Πότε έρχεται η κρίση στο γάμο; – Συμβουλές για παντρεμένους

Her News

Breadcrumbing στις σχέσεις: Λίγα ψίχουλα αγάπης σου ζητώ

Her News