HerNews.gr
Ταξίδια

Μονοήμερη Εκδρομή: 4 υπέροχα μέρη κοντά στην Αθήνα

travel

Έρχεται 3ήμερο , μα πολλοί από εμάς, δεν έχουμε την πολυτέλεια να φύγουμε. Μια μονοήμερη όμως θα μπορούσε να αλλάξει τις παραστάσεις της ρουτίνας μας.

Έχεις νοσταλγήσει τις σύντομες αποδράσεις της τελευταίας στιγμής; Η αλήθεια είναι και σε ποιον δε θα έλειπαν; Είναι οικονομικές και πραγματικά κάνεις ένα σύντομο διάλειμμα από την δύσκολη καθημερινότητα. Αυτά είναι λοιπόν τα μέρη που μπορείς να πας μια σύντομη μονοήμερη εκδρομή, κοντά στην Αθήνα.

travel

 

Λίμνη Δόξα και Φενεός

Ένα ονειρεμένο Αλπικό τοπίο μόλις δύο ώρες από την Αθήνα. Αυτή είναι η λίμνη Δόξα! Από πολλούς ονομάζεται και «κορινθιακή Ελβετία» και αν την έχεις επισκεφτεί καταλαβαίνεις τον λόγο. Η ομορφιά της είναι εντυπωσιακή και σημείο αναφοράς στο κέντρο της λίμνης, είναι το πολυφωτογραφημένο εκκλησάκι του Αγίου Φανουρίου.Άλλο ένα σημαντικό tip που πρέπει να ξέρεις, είναι ότι μπορείς να περάσεις και μία βόλτα από τα Τρίκαλα Ορεινής Κορινθίας!

Βυτίνα

Μία ανάσα μακριά από την Αθήνα η Βυτίνα σε περιμένει, έτσι απλά πανέμορφη, να την εξερευνήσεις το Σαββατοκύριακο. Η Βυτίνα είναι ορεινό χωριό της Πελοποννήσου, στο Νομό Αρκαδίας και είναι κυριολεκτικά καταπράσινο. Συνδυάζει την υπέροχη φύση και τέλειο φαγητό! Πραγματικά τι άλλο περιμένεις να σου πει κανείς για να την επισκεφτείς;

travel

Λίμνη Τσιβλού και Ζαρούχλα

Ένα πανέμορφο χωριό, κυριολεκτικά πνιγμένο στα έλατα και τις καστανιές, έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο δημοφιλή θέρετρα της ορεινής Πελοποννήσου. Είναι στολισμένο από πέτρινα παραδοσιακά σπιτάκια και πραγματικά είναι το ιδανικό μέρος για μία σύντομη απόδραση στη φύση. Τον χειμώνα μπορείς να συνδυάσεις την εκδρομή σου με σκι, την άνοιξη ή στις αρχές του καλοκαιριού αν θέλεις μπορείς να απολαύσεις και τη λίμνη Τσιβλού.

Αγόριανη

Είκοσι λεπτά από την αγαπημένη μας Αράχωβα βρίσκεται ένα μικρό και ιδιαίτερο χωριό η Αγόριανη, περικυκλωμένο μέσα στα έλατα του Παρνασσού. Είναι ένα πανέμορφο χωριό ιδανικό για ένα διάλλειμα το Σαββατοκύριακο!

Νεότερα Άρθρα

Οι Λειψοί «καταργούν» τις ξαπλώστρες και «πρωταγωνιστούν» σε μυθιστόρημα!

Her News

Κρήτη: Οι πιο όμορφες παραλίες του νησιού

Her News

Ρόδος: Με υψηλές προσδοκίες ξεκινά η τουριστική σεζόν – Έφτασαν οι πρώτες πτήσεις τσάρτερ

Her News