HerNews.gr
Beauty

Άρωμα: Πως θα διαρκεί πάνω σου πολλές ώρες;

perfume

Μας αρέσει να μυρίζουμε ωραία κάθε στιγμή της ημέρας και αυτό είναι απολύτως λογικό. Ωστόσο υπάρχουν φορές που ακόμη κι αν έχουμε αρωματιστεί λίγες ώρες πριν είναι σαν να μην ψεκαστήκαμε ποτέ..

Τι συμβαίνει και δεν αποδίδει το άρωμα μας; Τι μπορεί να κάνουμε λάθος και να εξατμίζεται η μυρωδιά από το άρωμα μας; Σίγουρα αν έχουμε αγοράσει ένα άρωμα καλής ποιότητας δεν θα πρέπει να μας ανησυχεί η απόδοση του. Πολλές φορές όμως , ακόμα και τα πιο ακριβά αρώματα δεν μας καλύπτουν. Με τα παρακάτω tips θα δείτε ότι θα μυρίζετε εσείς και οι υπόλοιποι γύρω σας, το άρωμα σας, για ώρες..

Ψεκάστε με το άρωμα σας αμέσως μετά το ντους

Η καλύτερη στιγμή για να βάλουμε άρωμα είναι αμέσως μετά το ντους καθώς η υγρασία το βοηθάει να σταθεροποιηθεί. Αυτό σημαίνει ότι θα κρατήσει περισσότερο και θα μυρίζουμε υπέροχα για πολλές ώρες.

perfume

Φορέστε ενυδατική κρέμα πριν ψεκάσετε 

Η ενυδατική κρέμα δημιουργεί μια εξαιρετική βάση , περίπου με τον ίδιο τρόπο που το primer δημιουργεί μια εξαιρετική βάση για το foundation.

Επιλέξτε τα σημεία των παλμών

Για μεγαλύτερη διάρκεια καλό είναι να ψεκάζουμε στα σημεία των παλμών. Δηλαδή, στην κλείδωση του αγκώνα, εσωτερικά πάνω από τους καρπούς, αριστερά και δεξιά στο λαιμό και στο πίσω μέρος από τα γόνατά. Στα σημεία αυτά το προιόν αντιδρά με τις φυσικές αυξομειώσεις της θερμοκρασίας του σώματος με αποτέλεσμα να «ζωντανεύει» μέσα στη μέρα.

perfume

Μην τρίβετε τα σημεία που το εφαρμόσατε 

Είναι σημαντικό να μην τρίβουμε το άρωμα αφού το βάλουμε είτε στους καρπούς είτε σε άλλα σημεία. Η κίνηση αυτή διασπά τις αρωματικές του νότες και η μυρωδιά χάνεται πιο γρήγορα. Έτσι θα έχουμε τα αντίθετα αποτελέσματα.

Νεότερα Άρθρα

Το Blurry Airbrush Nails Trend είναι επίσημα ο νέος τρόπος για το Ombré

HerNews ka

Bubblegum Nails: Είναι το πιο περιζήτητο μανικιούρ της Άνοιξης

HerNews ka

Chanel Cruise 2023/ 24: Αυτά είναι τα beauty trends που θα αγαπήσετε το καλοκαιρι

HerNewskl