HerNews.gr
Social News

Cher: Ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πρώτου της Χριστουγεννιάτικου άλμπουμ

Ο χειμώνας έρχεται — και η Cher επίσης !

Η τραγουδίστρια ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο της εορταστικό άλμπουμ, Cher Christmas”, και το ανακοίνωσε στους 2,6 εκατομμύρια followers της στο Instagram την Πέμπτη.

«Περνάς Χριστούγεννα μαζί μου;», έγραψε η Cher στη λεζάντα με το εντυπωσιακό εορταστικό εξώφυλλο του δίσκου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cher (@cher)

Η Cher βρίσκεται μπροστά και στο κέντρο της εικόνας, στέκεται πάνω σε ένα σωρό χιονιού και περιβάλλεται από κόκκινα και ασημένια στολίδια, τα οποία διαθέτουν την αντανάκλαση της.

Η εμβληματική ερμηνεύτρια επέλεξε να φορέσει ένα απλό -τουλάχιστον για τα συνηθισμένα της πρότυπα- outfit για το εξώφυλλο του εορταστικού άλμπουμ. Δείχνει αβίαστα cool, ποζάροντας με τα χέρια στις μπροστινές τσέπες.

Συνδύασε ένα λευκό πουκάμισο με ένα φαρδύ τζιν διακοσμημένο με αστραφτερές πέτρες που μοιάζουν με διαμάντια και ασημένιες μπότες με πλατφόρμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cher (@cher)

Η σταρ φορούσε ροζ σκιά ματιών και ασορτί ροζ χείλη και κράτησε τα μαλλιά της απλά, φορώντας τις μακριές τρέσες σήμα κατατεθέν της.

Το Σάββατο, η Cher συνέχισε να δημιουργεί διαφημιστική εκστρατεία γύρω από το άλμπουμ δημοσιεύοντας το αποκλειστικό για το Amazon  χριστουγεννιάτικο εξώφυλλο της. Στη νέα λήψη, άλλαξε τα χαρακτηριστικά μαύρα μαλλιά της με ένα παγωμένο ξανθό χρώμα και αντικατέστησε το ασημί γράμμα «Cher» με ένα μεταλλικό κόκκινο.

Στο αποκλειστικό εξώφυλλο του Amazon, η Cher είναι ακόμα μπροστά και στο κέντρο, αυτή τη φορά με ένα μεταλλικό φόρεμα μέχρι το πάτωμα, μια παγωμένη εμφάνιση που ολοκλήρωσε καλύπτοντας τα μάτια της με αστραφτερή μπλε σκιά ματιών. Αυτή τη φορά, στέκεται σε ένα κομμάτι χιόνι στη μέση ενός παγωμένου νερού.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Διονύσης Αλέρτας: Παντρεύτηκε, λίγο πριν γίνει πατέρας

Her News

Γκουίνεθ Πάλτροου: Θρηνεί τον θάνατο του Μάθιου Πέρι – Θυμάται το «μαγικό καλοκαίρι» τους

HerNews ka

Δανάη Μιχαλάκη: Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Γιώργο Παπαγεωργίου

HerNews ka