HerNews.gr
Διασκέδαση

Συναυλία Maluma στο ΟΑΚΑ: Ελληνίδες θαυμάστριες πέταξαν τα σουτιέν τους στη σκηνή – Έκλεψε την παράσταση η Φουρέιρα

Απίστευτο και όμως ελληνικό. Την περασμένη Παρασκευή ο διεθνούς φήμης τραγουδιστής Maluma έδωσε μια ανεπανάληπτη συναυλία στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του OAKA.

H μεγαλειώδης συναυλία και περιέγραψε μεταξύ άλλων τις εκδηλώσεις λατρείας τον θαυμαστριών στο πρόσωπο του λατίνου σούπερ σταρ Maluma.

Κάποιες φανς, μάλιστα, από τον μεγάλο τους ενθουσιασμό, πετούσαν τα σουτιέν τους πάνω στη σκηνή. Ο Maluma πάντως φάνηκε να το διασκεδάζει καθώς τα μάζεψε από τη σκηνή και τα κρέμασε στον ώμο του.


Χαμός με τις άτακτες θαυμάστριες του Maluma!

Εκρηκτική η Ελένη Φουρέιρα στη συναυλία Maluma στο ΟΑΚΑ

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν και η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα η οποία άνοιξε τη συναυλία και προετοίμασε το κοινό για μια ξεσηκωτική βραδιά. Αν και το κρύο ήταν τσουχτερό η Ελένη Φουρέιρα ήταν «φωτιά» μέσα από τη διάφανη και γεμάτη κρυστάλλους δημιουργία της Σήλιας Κρηθαριώτη την οποία επέλεξε για να ανέβει στη σκηνή.


Η τραγουδίστρια παρουσίασε ένα με μοναδικά χορευτικά, τραγουδώντας μερικές από τις επιτυχίες της όπως τα «Αεράκι», «Δοκίμασέ Με», «El Ritmo Psicodélico», «Fuego», «Στο Θεό Με Πάει», «Caramela» και «Τι Κοιτάς», καθώς και ξένα hits, όπως τα «What Is Love» και «Like A Prayer».

Νεότερα Άρθρα

Street Party Trouba 2022: Όλος ο Πειραιάς ενώνεται σε μια μεγάλη γιορτή – Special party στο El Chapo

Her News

Κατερίνα Κακοσαίου: Κυκλοφορεί νέο τραγούδι με τίτλο «Ανυπόμονα»!

HerNews ka

Coachella 2022: Το πιο fashion μουσικό φεστιβάλ επέστρεψε

Her News b