HerNews.gr
DECORNEWS

Σπίτι: Πως θα το κάνεις να μοσχοβολάει!

Θες να κάνεις το σπίτι σου να μυρίζει υπέροχα από μόνη σου; Υπάρχει μια μαγική συνταγή. 

Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή και πραγματικά θα σου λύσει τα χέρια, ειδικά αν δεν θέλει να πάρεις έτοιμα αρωματικά χώρου απέξω. 

Καταρχάς, κόβεις το πορτοκάλι με τις φλούδες σε φέτες, παίρνεις 1-2 στικ κανέλας και λίγο γαρίφαλο, καλυτερα σε σκονη,  και τα βάζεις σ΄ ένα κατσαρολάκι.

Προσθέτεις νερό, τόσο ώστε να καλυφθούν, και ανάβεις το μάτι. Εάν θέλεις μπορείς να προσθέσεις μέσα και κάποιο αιθέριο έλαιο της επιλογής σου για να μυρίζει ακόμα πιο όμορφα. 

Αφήνεις το μείγμα να βράσει και να βγάλει τα αρώματά του. Σ’ αυτό το σημείο το σπίτι σου θα έχει ήδη αρχίσει να μυρίζει τέλεια σε όλο το σπίτι. 

Στη συνέχεια, μπορείς να πάρεις το μείγμα και να το βάλεις σ’ ένα μπουκαλάκι ψεκασμού και να ψεκάσεις την ατμόσφαιρα ή υφάσματα, να βάλεις λίγο απ’ το αρωματικό σ’ ένα βαμβάκι και να το κλείσεις σ΄ένα πουγκάκι, το οποίο θα τοποθετήσεις σε κάποια γωνία του σπιτιού. 

Δοκιμάστε αυτό το πανεύκολο, πανέξυπνο και σούπερ οικονομικό κόλπο και τρόπο και φέρτε την άνοιξη στο σπίτι σας στο πι και φι στην στιγμή. Όλοι θα σας ρωτάνε τι χρησιμοποιείτε για τον χώρο σας.  

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Tips για να στεγνώνουν γρήγορα τα ρούχα το χειμώνα

HerNews ka

Πως να φροντίσετε τις τουλίπες σε ένα βάζο ώστε να διαρκέσουν περισσότερο

HerNews ka

Διακόσμηση με κολοκύθες: Πως να υιοθετήσεις την πιο hot τάση στο decor

Her News