HerNews.gr
Διεθνή

Julia Roberts: Eπιστρέφει δυναμικά πλάι στον George Clooney

Η διάσημη ηθοποιός Julia Robers είχε πάρει τη μεγάλη απόφαση να απέχει από τις οθόνες όσον αφορά τις ρομαντικές κομεντί τα τελευταία εκόσι χρόνια.

Η ίδια έγινε γνωστή αρχικά από τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε στην αγαπημένη σε όλους ταινία “Pretty Woman”. Ωστόσο, η Julia Robets σχολίασε σχετικά με την επιστροφή της πως “κοιτάξτε. Αν πίστευα ότι κάτι ήταν αρκετά καλό, θα το έκανα”.

Julia Roberts

Μάλιστα, η διάσημη ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά στο New York Times Magazine  πως “αν το χαμόγελό μου ήταν ασφαλισμένο, κάθε βράδυ θα ήταν κάποιος σπίτι μου για να μου λέει πως πρέπει να χρησιμοποιώ οδοντικό νήμα για περισσότερη ώρα”.

Η νέα ταινία της Julia Roberts

Εκείνη λοιπόν επέστεψε δυναμικά και θα πρωταγωνιστήσει στο ” Ticket to Paradise” μαζί με τον George Clooney και θα προβληθεί το φετινό φθινόπωρο.

H Julia Roberts δείχνει πως για εκείνη προτεραιότητα αποτελεί η οικογένειά της. Επίσης, προσέθεσε ότι:
“Κοιτάξτε. Αν πίστευα ότι κάτι ήταν αρκετά καλό, θα το έκανα. Αλλά έκανα και τρία παιδιά τα τελευταία 18 χρόνια. Αυτό ανεβάζει τον πήχη ακόμη περισσότερο, γιατί δε σκέφτεσαι μόνο αν είναι αρκετά καλό το υλικό, αλλά και την ισορροπία με το επαγγελματικό πρόγραμμα του συζύγου μου και το σχολείο των παιδιών και τις καλοκαιρινές διακοπές. Δεν μπορώ να πω “Α, θα μου άρεσε να έκανα το τάδε.
Julia Roberts
Μου δίνει τεράστια υπερηφάνεια το ότι είμαι σπίτι με την οικογένειά μου και είμαι νοικοκυρά. Όταν ήταν μικρότερα, τα παιδιά μου έβλεπαν διαρκώς τον μπαμπά τους να φεύγει κι εγώ δούλευα λίγο, αλλά σχεδόν δεν το πρόσεχαν. Είναι λες και έφευγα μόνο την ώρα που κοιμούνταν ή κάτι τέτοιο. Αλλά όσο μεγαλώνουν, κι αυτό το νιώθω κυρίως με την κόρη μου, έχω ένα αίσθημα ευθύνης, να τους δείξω ότι μπορώ να είμαι δημιουργική, κι αυτό σημαίνει τόσα για εμένα. Eίναι τόσο σημαντικό που, για χρονικές περιόδους, μπορώ να επικεντρωθώ σ’ αυτό σχεδόν περισσότερο απ’ όσο στην οικογένειά μου, πράγμα που μου ήταν δύσκολο να αποδεχθώ”.

Νεότερα Άρθρα

Νέος ισχυρός σεισμός 7,7 Ρίχτερ στην Τουρκία

HerNews ka

Τζον Στάμος: Iσχυρίζεται ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από μια μπέιμπι σίτερ – «Έκανα τον νεκρό για να σταματήσει»

HerNews ka

Κέιτ Μίντλετον: Viral εικόνες της με τον πρίγκιπα Λούις είναι υποψήφιες για φωτογραφία της χρονιάς

HerNews ka