HerNews.gr
Αφιερώματα

Ματίνα Νικολάου: Ακόμη και μετά το τέλος της εκπομπής θα είμαι η Βάνια

vania

Η Ματίνα Νικολάου, η γνωστή Βάνια της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά μίλησε για όλα και για το πως είναι ο Νίκος ως συνεργάτης.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης συνάντησε στο Newspistol & Friends , την Ματίνα Νικολάου,  την αγαπημένη Βάνια  από το “Καλό μεσημεράκι” και τηλεοπτικό  έτερον ήμισυ του Νίκου Μουτσινά  σε μια συνέντευξη  εφ’ όλης της ύλης.

βανια

“Δεν με τρόμαξε να χαρακτηριστώ η “Βάνια του Νίκου”. Ακόμα και όταν τελειώσει κάποια στιγμή η εκπομπή θα είμαι η Βάνια του Νίκου. Δεν φοβήθηκα γιατί έχουν προηγηθεί πολλά χρόνια εργασίας στο θέατρο. Πολύς κόσμος μου το ρωτάει αυτό αλλά επειδή κάνω και άλλα πράγματα στο θέατρο και θέλω να κάνω και κάτι περισσότερο μία ταινία, ένα σίριαλ, ώστε να μπορώ να κάνω και διαφορετικούς ρόλους» τόνισε χαρακτηριστικά η Ματίνα.

Στη συνέχεια μίλησε για την σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά

”Με το Νίκο μας συνδέει μια φιλία χρόνων, οπότε η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να δουλεύεις με φίλους σου. Είναι πολύ σημαντικό γιατί γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο πολύ καλά και αυτό φαίνεται και στο αποτέλεσμα”.

Και στο ερώτημα για το αν είναι εύκολος ή δύσκολος συνεργάτης απάντησε:

”Δεν είναι εύκολος, ούτε και δύσκολος. Είναι ένας άνθρωπος όπου εγώ μπορώ να επικοινωνήσω και καταλαβαίνω ακριβώς τι θέλει και πότε το θέλει, οπότε για εμένα δεν είναι δύσκολο όχι”.

Η Ματίνα Νικολάου ανέφερε επίσης ότι, συνήθως υπάρχει ένα κεντρικό θέμα στην εκπομπή για τα σκετσάκια, αλλά πάντα συμβάλλει και η υπόλοιπη ομάδα η οποία τη βοηθά, είναι υποστηρικτική και την αφήνει να δημιουργήσει.

Δείτε όλη τη συνέντευξη εδώ

Πηγή: www.zinapost.gr

 

Aκολουθήστε μας στo Google News  

Νεότερα Άρθρα

Μάτι: Θλιβερή επέτειος – Η φονική πυρκαγιά που εξακολουθεί να στοιχειώνει την Ελλάδα

Her News

Τι ώρα έγινε τελικά η Ανάσταση του Χριστού;

Her News

Το “αντίο” των επωνύμων στον Τόλη Βοσκόπουλο

Her News