HerNews.gr
Social News

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Βαφτίζουν τις δίδυμες κόρες τους σε κοσμοπολίτικο νησί

tanimanidis-mpompa

Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε η εκπομπή, Happy Day και η Τίνα Μεσσαροπούλου, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα θα βαφτίσουν τις κόρες τους.  Η δημοσιογράφος  ανέφερε ότι τα κορίτσια θα βαφτιστούν τον Σεπτέμβριο. Το ζευγάρι ψάχνει το μέρος όπου θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο. Ένα μέρος που δεν ανήκει στην πόλη της Αθήνας.

Αφού απέκλεισαν δύο νησιά, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα κλείνουν περισσότερο στο νησί των ανέμων, την Μύκονο, για να τελεστεί το μυστήριο. Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της δημοσιογράφου η  Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτος Καμπουρίδης πιθανότατα να είναι οι δύο νονοί του ενός από τα δίδυμα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έγιναν γονείς το περασμένο καλοκαίρι.Ο Σάκης Τανιμανίδης και η γυναίκα του, Χριστίνα Μπόμπα έχουν δημιουργήσει την πιο υπέροχη οικογένεια. Με την Αριάνα και την Φιλίππα να τους “κάνουν χαρούμενους κάθε μέρα και να μην μπορούν με τίποτα να τους χαλάσουν χατίρι. Οι ίδιοι μοιράζονται τις όμορφες στιγμές της οικογένειας τους στα social media. Το τελευταίο καιρό βλέπουμε και τα πρώτα βηματάκια των 2 κοριτσιών που κλέβουν τις εντυπώσεις του κόσμου. 

Σάκης Τανιμανίδης-hernews

Τα πρώτα γενέθλια του Σάκη Τανιμανίδη ως νέος μπαμπάς

Πριν από λίγες ημέρες ο γνωστός παρουσιαστής έκλεισε τα 41 του χρόνια. Ο ίδιος όμως, αν και ήταν τα πρώτα του γενέθλια ως μπαμπάς, δεν μπόρεσε να είναι δίπλα στις κόρες του. Βρισκόταν στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό όμως δεν κράτησε τις κόρες του μακριά , από το να του ευχηθούν και να τον συγκινήσουν. Με ένα τουρτάκι κι ένα κεράκι αναμμένο, η Χριστίνα Μπόμπα τραγούδησε το τραγούδι των γενεθλίων για τον αγαπημένο της Σάκη με τις κόρες της να κλέβουν την παράσταση. Η μία προσπαθούσε να φύγει από το πλάνο και η έτερη λιγουρευόταν το τουρτάκι. Η Χριστίνα έγραψε και ένα σχόλιο που εξηγούσε πως τα κορίτσια νύσταζαν πολύ αλλά ήθελαν να ευχηθούν στον μπαμπά τους. Την γλυκιά έκπληξη δημοσίευσε ο Σάκης Τανιμανίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δες τα δίδυμα μωρά του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα ΕΔΩ!

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Britney Spears: Χορεύει τόπλες στο κρεβάτι και ένας άνδρας την… γλείφει – ΒΙΝΤΕΟ

HerNews ka

Bruce Willis: Η πρόοδος που κάνει με την υγεία του(ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Αν έπαιρνα 10 λεπτά για κάθε ερώτηση αν επιστρέψει το ”Booth”, θα έλυνα το πρόβλημα της ζωής μου»

Her News b