HerNews.gr
Social News

Baby Boom: Η Rihanna έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι!

Rihanna

H Rihanna πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον ASAP Rocky.

Η αγαπημένη μας Riri γέννησε ένα υγιεστατο αγοράκι σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα λίγες ώρες πριν.  To ΤΜΖ έκανε δημοσιοποίησε πρώτο αυτήν την ευχάριστη είδηση, αλλά το ζευγάρι δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε κάποια επίσημη ανακοίνωση. Επίσης, δεν έχουν γνωστοποιήσει το όνομα του μωρού.

Δεν ήταν λίγες εκείνες οι φορές που η Rihanna είχε αναφερθεί στην εγκυμοσύνη της και για αυτόν τον λόγο και είχε αναφέρει πως “όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, είπα στον εαυτό μου ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αγοράσω ρούχα εγκυμοσύνης. Συγγνώμη, αλλά έχει τόση πλάκα πλέον, να διαλέγω ρούχα για να ντυθώ. Δεν θα αφήσω αυτό το κομμάτι του εαυτού μου να εξαφανιστεί, μόνο και μόνο επειδή το σώμα μου αλλάζει”.

Rihanna

Επίσης, το διάσημο ζευγάρι είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πως “απλά διασκεδάζαμε, δεν ήξερα καν πότε έχω ωορρηξία ή κάτι τέτοιο. Και μετά, απλά το είδαμε στο τεστ. Δεν έχασα καθόλου χρόνο, τον φώναξα και του το έδειξα. Το επόμενο πρωί ήμουν στο ιατρείο και τότε, ξεκίνησε το ταξίδι μας”.

rihanna

Από την πλευρά του, ο ASAP Rocky είχε πει πως “είναι η αγάπη της ζωής μου. Με κάνει και νιώθω κάθε μέρα και καλύτερα. Όλα είναι καλύτερα, όταν έχεις δίπλα σου “τη μία”. Για ‘μένα αυτή η μία ισοδυναμεί με εκατομμύρια. Δεν μπορώ να εξηγήσω πώς ξέρω ότι εκείνη είναι η “μία”. Απλά είναι. Όταν έρχεται στη ζωή σου, το καταλαβαίνεις “.

Aκολουθήστε μας στo Google News  

 

Νεότερα Άρθρα

Κάτια Ταραμπάνκο: Το παρασκήνιο πίσω από την απιστία – Ποιο είναι το τρίτο πρόσωπο

Her News

Justin & Hailey Bieber: Το φωτογραφικό άλμπουμ του ταξιδιού τους στην Ιαπωνία

HerNews ka

Κόνι Μεταξά: «Νιώθω ευγνώμων κάθε μέρα για τη ζωή που μπορώ και κάνω»

HerNews ka