HerNews.gr
Beauty

Sarah Jessica Parker: Aποκάλυψε την κρέμα προσώπου που χρησιμοποιεί τα τελευταία χρόνια!

Sarah Jessica Parker

Η Sarah Jessica Parker δίνει σε όλα τα it girls τις καλύτερες συμβουλές που αφορούν την μόδα, αλλά και την ομορφιά. 

Φυσικά, η διάσημη ηθοποιός δεν περιορίζεται στις τάσεις της ομορφιάς. Η αγαπημένη μας Carrie, πρωταγωνίστρια της σειράς “Sex and the City” περιποιείται την επιδερμίδα της και εναρμονίζεται στις τάσεις τις ομορφιάς.

Ταυτόχρονα, η ηθοποιός αγκαλιάζει την ηλικία της και απαντάει σε όσους τις κάνουν άσχημα σχόλια για την εμφάνιση της. Χωρίς να κάνει υπερβολές, εκείνη είχε μιλήσει στο παρελθόν στο Allure και είχε πει χαρακτηριστικά πως:

“Δεν καταδικάζω αυτούς που έχουν περισσότερη ματαιοδοξία από εμένα, ή αυτούς που έχουν λιγότερη. Δεν νομίζω ότι υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος να έχεις σχέση με τη γήρανση, τη ζωή και τον χρόνο. Υπάρχουν ένα εκατομμύριο πράγματα που θέλω να κάνω με τον ελεύθερο χρόνο μου και κανένα από αυτά δεν έχει να κάνει με το να «διατηρηθώ» ίδια ή να προσπαθήσω να επιστρέψω στο πως ήμουν πριν από 15 χρόνια. Το μόνο που σκέφτομαι είναι: “Πού θα φάω; Τι βιβλία θα πάρω μαζί μου; Μπορούμε να μπούμε σε αυτό το παράξενο μικρό εστιατόριο; Θα είναι αρκετά ζεστό το νερό όταν θα κολυμπήσω”.

sarah

Ούσα beauty guru, η Sarah Jessica Parker αποκάλυψε ένα από τα μυστικά ομορφιάς της: την κρέμα προσώπου που φαίνεται να έχει αδυναμία. Η λαμπερή και φρέσκια επιδερμίδα της οφείλεται στην κρέμα προσώπου της RoC Skincare. 

Μάλιστα, η πρωταγωνίστρια του Sex and the City θα είναι και το κεντρικό πρόσωπο για τη νέα καμπάνια του skincare brand.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αντηλιακό: Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που είναι απαραίτητο τον χειμώνα σύμφωνα με τους ειδικούς;

HerNewskl

Βouche mordue: Οι Γαλλίδες μας δείχνουν τον πιο κομψό τρόπο να φοράμε το κραγιόν

HerNewskl

Κρέμες ματιών: 3 λάθη στην εφαρμογή τους και πώς να τις χρησιμοποιείτε σωστά

HerNewskl