HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 29 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 29 Aυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη.

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με πολλές συνεργασίες, αλλά και με σχέσεις που θα θέλουν τη προσοχή σας. Καλό θα ήταν να δώσετε λίγη βαρύτητα παραπάνω. Επίσης θα ήθελα να κλείσετε κάποιες πολύ ευνοϊκές συμφωνίες και να μην το καθυστερήσατε.
Αρκετοί θα μπορέσετε να κάνετε και κάποιες πολύ ευχάριστες διαδρομές με πολύ ωραία παρέα και συνάμα να περάσετε κάποιες ξένοιαστες στιγμές. 

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Αυτή η εβδομάδα για τα ζώδια του Ταύρου, θα έχει κάποια έξοδα παραπάνω που μπορεί να σας αγχώσουν. Συγχρόνως, θα ψάξετε και για συναισθηματική ασφάλεια. Κάποια εργασιακά θέματα θα σας βάλουν σε δίλλημα, αλλά μην αγχωθείτε. Φροντίστε να παραμείνετε ψύχραιμοι.
Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες θα σας δωθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τη πελατεία σας και κατά συνέπεια και το εισόδημα σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Για εσάς τα ζώδια των Διδύμων, αυτή εβδομάδα θα εξακολουθήσει να σας ταλαιπωρεί, αφού ο Άρης δημιουργεί αρκετά νεύρα και υποχρεώσεις.  Όμως, θα σας δοθούν ευκαιρίες να βρεθείτε με το ταίρι σας και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί του. Επίσης, μπορείτε να προωθήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο.
Προς το τέλος της εβδομάδας θα μπείτε σε διλληματικές καταστάσεις σχετικά με την εργασία σας και με άτομα μέσα από αυτή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Εσείς στις αρχές της εβδομάδας θα πρέπει να ασχοληθείτε με την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας. Όμως, δεν θα το κάνετε και με μεγάλη διάθεση. Έτσι, θα πρέπει αναγκαστικά να ασχοληθείτε με αυτά τα θέματα.
Προς το τέλος όμως της εβδομάδας θα σας δοθούν ευκαιρίες να χαρείτε, να διασκεδάσετε και να περάσετε στιγμές χαλάρωσης με το ταίρι σας. Ένα δημιουργικό σας σχέδιο είναι σε καλό δρόμο.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Αυτή την εβδομάδα εσείς τα ζώδια του Λέοντα, μπαίνετε σε ένα νέο κοινωνικό περιβάλλον που μπορείτε να πετύχετε ένα μεγάλο σας στόχο με τη βοήθεια φίλων.
Αυτό θα σας αναπτερώσει το ηθικό και θα σας βοηθήσει να νιώσετε πραγματικά υπέροχα.
Αρκετοί θα έχετε και οικονομικές απολαβές από την εργασία σας και θα δείτε το πορτοφόλι σας να γεμίζει. Τέλος, ένας έρωτας σας χτυπάει τη πόρτα μην πείτε όχι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)  

Αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με αρκετά έξοδα, αλλά και με κάποιες πολύ ευνοϊκές συμφωνίες. Δεν αποκλείεται να κάνετε και κάποιες μετακινήσεις, ιδιαίτερα ευχάριστες με δικά σας άτομα.
Μην ξεχάσετε να εκμεταλλευτείτε προς το τέλος της εβδομάδας την ευκαιρία που θα σας δοθεί να περάσετε κάποιες όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.  

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Αυτή η εβδομάδα για εσάς τα ζώδια του Ζυγού, ξεκινάει με το ενδιαφέρον σας όλο πάνω σε σχέσεις, γάμους και συνεργασίες.
Δώστε τους λοιπόν λίγη παραπάνω σημασία για να αποφύγετε τυχόν παράπονα. Ο λόγος είναι ότι προσπαθείτε να επεκταθείτε σε θέματα εξωτερικού και τους έχετε παραμελήσει.
Μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Συγχρόνως επιβάλλεται να ασχολείστε και μαζί τους γιατί όλα μπορείτε να τα καταφέρετε. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με εσάς να θέλετε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Nα κάνετε πράγματα που ευχαριστούν εσάς και όχι τους άλλους. Φυσικά, πολύ καλά θα κάνετε γιατί το αξίζετε.
Όμως, θα ξοδέψετε και κάποια χρήματα παραπάνω με αποτέλεσμα να αγχωθείτε. Μην το κάνετε, γιατί προς το τέλος της εβδομάδας θα μπορέσετε να κλείσετε κάποιες πολύ ευνοϊκές συμφωνίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22 Νοε-21 Δεκ)

Εσείς αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τις οικονομικές σας ασφάλειες και ίσως να έχετε και κάποια έξοδα παραπάνω.
Συγχρόνως θα έχετε κάποιες εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Ωστόσο, μην τους δώσετε μεγάλη σημασία. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε οριστικές ρήξεις.

Οι φίλοι θα σας στηρίξουν και θα σας βοηθήσουν να μπείτε σε ένα νέο κοινωνικό περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Εσείς στις αρχές της της εβδομάδας θα καταφέρετε να μπείτε σε ένα νέο κοινωνικό περιβάλλον. Επίσης, θα πετύχετε τους στόχους σας. Νέοι φίλοι μπαίνουν στη ζωή σας. Πολύ ευχάριστο είναι το γεγονός πως θα φτιάξει σε μεγάλο βαθμό η ψυχολογία σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, καλό θα ήταν, να ρίξετε τους ρυθμούς και να βρείτε ελεύθερο χρόνο για να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω. Να ξεκουραστείτε και να κάνετε ένα μικρό απολογισμό ζωής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Τα ζώδια του Υδροχόου, αυτή την εβδομάδα και ιδιαίτερα στις αρχές της, θα πρέπει να εστιάσετε στο εργασιακό κομμάτι και να δουλέψετε λίγο παραπάνω. Ο λόγος είναι να έχετε οικονομικές απολαβές.
Συγχρόνως, θα βρεθείτε με φιλικά σας άτομα και θα μπορέσετε να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους. Τέλος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας βοηθήσουν να πετύχετε κάποιους στόχους σας. 

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ -20 Μαρ)

Αυτή η εβδομάδα για εσάς κυλήσει λίγο περίεργα. Από τη μια πλευρά,  θα σας βγουν κάποιες φοβίες σχετικά με κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες.
Από την άλλη πλευρά, μια νέα ερωτική επαφή θα σας τρομάξει. Θα ήθελα να αφήσετε τις φοβίες στην άκρη . Συγχρόνως, θα σας δοθούν ευκαιρίες να ταξιδέψετε και να επεκταθείτε προς το εξωτερικό, και γιατί όχι; Nα κάνετε και ένα μεταπτυχιακό.

 

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Contact:

Insta: https://www.instagram.com/katselievi/

FB:  https://www.facebook.com/evi.katseli

 

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 27 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου

HerNewskl

Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

Her News b

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο: 3 πράγματα που πρέπει να κάνετε αυτές τις μέρες

HerNews ka