HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 27 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 27 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη.

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Η εβδομάδα για εσάς θα ξεκινήσει με πολλές επικοινωνίες και ευχάριστες μετακινήσεις. Δεν αποκλείεται να καταφέρετε να βρεθείτε με αγαπημένα σας άτομα που έχετε καιρό να τα δείτε. Επίσης θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας. Προς τα τέλη της εβδομάδας σας περιμένουν ευχάριστες επαφές με το ταίρι σας και οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες να βρείτε ένα σύντροφο.

ζώδια

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Εσείς από την αρχή της εβδομάδας θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας θα ψάξετε για νέους πόρους. Δεν αποκλείεται να κάνετε ένα ταξιδάκι με αγαπημένα σας άτομα και ίσως σας δοθεί η ευκαιρία να κλείσετε και μια πολύ ευβοϊκή συμφωνία. Προς τα τέλη της εβδομάδας θα πρέπει να ασχοληθείτε με έναν από τους δυο γονείς σας και αυτό θα σας κουράσει.      

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Για εσάς αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με εσάς να θέλετε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και μόνο και να κάνετε αγορές για να ανανεωθείτε. Θα ήθελα να το κάνετε αλλά να μην ξεφύγετε πολύ και χαλάσετε παραπάνω χρήματα απ´ ότι αντέχει το πορτοφόλι σας. Προς τα τέλη της εβδομάδας καταφέρνετε και κλείνετε μια πολύ ευνοϊκή συμφωνία και λαμβάνετε ευχάριστα μηνύματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Για εσάς αυτή η εβδομάδα σας βρίσκει αρκετά κουρασμένους και θα θελήσετε να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Τα επαγγελματικά σας εξακολουθούν να πηγαίνουν πολύ καλά και αυτό σας κάνει να παίρνετε ανάσες ανακούφισης, καθώς προς τα τέλη της εβδομάδας θα έχετε και παραπάνω οικονομικές απολαβές. 

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Εσεις στις αρχές της εβδομάδας θα έχετε πολλές επαφές με φιλικά σας άτομα και καταφέρνετε από κοινού να πραγματοποίησετε ένα μεγάλο ονειρό σας. Αρκετοί από εσάς οργανώνεται ένα ταξίδι σας στο εξωτερικό και αυτό σας φτιάχνει κατά πολύ τη διάθεση. Προς τα τέλη της εβδομάδας θα θελήσετε να ασχοληθείτε παραπάνω με τον εαυτό σας και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)  

Για εσάς αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με αρκετή δουλειά και παραπάνω υποχρεώσεις από ότι σας αναλογούν. Το μόνο σίγουρο είναι όμως πως θα έχετε παραπάνω οικονομικές απολαβές. Προς τα τέλη της εβδομάδας, θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε με φιλικά σας άτομα και θα πάρετε άπλετα την αγάπη  και τη φροντίδα που χρειάζεστε. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να βρείτε και ένα σύντροφο.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ) 

Εσείς αυτή την εβδομάδα θα θελήσετε να αποκτήσετε μια γνώση παραπάνω που θα είναι ένα εφόδιο για τη καριέρα σας. Οι σχέσεις σας εξακολουθούν να ευνοούνται. Αρκετοί από εσάς που είστε μόνοι, καταφέρνετε και βρίσκετε ένα σύντροφο. Μην αφήσετε καμία ευκαιρία λοιπόν να πάει χαμένη. Προς τα τέλη της εβδομάδας φίλοι σας πλησιάζουν και σας κάνουν προσκλήσεις για έξοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Για εσάς αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με κάποιες φοβίες που θα έρθουν στην επιφάνεια σχετικά με κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε σε τράπεζες ή δημόσια ταμεία. Θα ήθελα να κάνετε τις φοβίες σας στην άκρη και να διευθετήσετε τα οικονομικά σας. Επίσης αρκετοί από εσάς καταφέρνετε και βρίσκετε μια εργασία που θα είναι ακριβώς όπως την θέλετε.

 ΤΟΞΟΤΗΣ(22 Νοε-21 Δεκ)

Αυτή η εβδομάδα για εσάς θα ξεκινήσει με αρκετές υποχρεώσεις απέναντι στην οικογένεια σας και αυτό ίσως σας κουράσει. Πάντως να ξέρετε πως εξακολουθείτε να ευνοήστε στα ερωτικά και ιδιαίτερα οι αδέσμευτοι. Θα σας δοθούν ευκαιρίες να ζευγαρώσετε… Προς τα τέλη της θα πρέπει να ασχοληθείτε με την εργασία σας ή να λύσετε κάποια θέματα ρουτίνας που σας απασχολούν. .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Για εσάς η  εβδομάδα θα ξεκινήσει με πολύ εργασία και δεν αποκλείεται αρκετοί από εσάς να έχετε μπει σε μια διαδικασία ιατρικών εξετάσεων που θεωρώ πως είναι ότι καλύτερο. μπορείτε να κάνετε για τον εαυτό σας. Προς τα τέλη της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με το γάμο ή τη σχέση σας και δεν αποκλείεται να έχετε και την οικονομική στήριξη που χρειάζεστε.   

ζώδια

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Εσείς αυτή την εβδομάδα και ιδιαίτερα στις αρχές της θα έχετε την ευκαιρία να χαρείτε να διασκεδάσετε και να περάστε όμορφες στιγμές με το σύντροφο της ζωής σας. Όσο για εσάς που είσαστε μόνοι σας θα υπάρξει κόσμος εκεί έξω που θα σας φλερτάρει έντονα αδράξτε λοιπόν την ευκαιρία. Προς τα τέλη της εβδομάδα θα πρέπει να ασχοληθείτε με τους συνεργάτες σας.                      

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Για εσάς αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με  κάποια οικογενειακά θέματα που εσείς οφείλετε να ασχοληθείτε και να βρείτε κάποιες λύσεις. Τα οικονομικά σας εξακολουθούν να πηγαίνουν καλά και θα εισπράξετε και πάλι κάποια χρήματα που τα περιμένατε. Προς τα τέλη της εβδομάδας θα μπορέσετε να βρεθείτε με αρκετό κόσμο που θα προσπαθήσουν να σας πλησιάσουν ερωτικά.

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Contact:

Instahttps://www.instagram.com/katselievi/

FB https://www.facebook.com/evi.katseli

 

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

4 Ζώδια που θεωρούνται τα καλύτερα στο κρεβάτι

Her News

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 19 έως 25 Δεκεμβρίου

HerNewskl

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 30 Μαΐου έως 5 Ιουνίου

Her News b