HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Super Mario Bros: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας

Κυκλοφόρησε από τη Nintendo το πρώτο τρέιλερ για τη νέα ταινία κινουμένων σχεδίων με τίτλο «Super Mario Bros». Που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Απρίλιο του 2023.

H Nintendo & η Illumination παρουσιάζουν ένα νέο φιλμ που βασίζεται στον κόσμο του Super Mario, του «διασημότερου» Ιταλού υδραυλικού του σύμπαντος των βιντεοπαιχνιδιών. 

Ο Κρις Πρατ δανείζει τη φωνή του στον «Mario», η Άνια Τέιλορ Τζόι πρόκειται να «μεταμορφωθεί» στην «πριγκίπισσα Peach», ενώ ο Τσάρλι Ντέι θα γίνει ο «Luigi». Όσο για τον Τζακ Μπλακ, αυτός θα κρύβεται πίσω από τον «Bowser».

Μεταξύ άλλων θα συμμετέχουν επίσης και οι Σεθ Ρόγκεν ως «Donkey Kong», ο Κίγκαν-Μάικλ Κι ως «Toad», ο Φρεντ Άρμισεν ως «Cranky Kong» και ο Σεμπάστιαν Μανισκάλκο ως «Spike».

Η σκηνοθεσία είναι του Άαρον Χόρβαθ και Μάικλ Τζέλενικ, ενώ το σενάριο του Μάθιου Φόγκελ. Η παραγωγή της ταινίας ανήκει στον ιδρυτή και CEO της Illumination, τον Κρις Μελεντάντρι, Σιτζερού Μιαμότο Nintendo. Ενώ η ταινία θα χρηματοδοτηθεί από την Universal Pictures και την Nintendo και την παγκόσμια διανομή έχει η Universal Pictures.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ποιος είναι ο τυχερός σας αριθμός σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησής σας;

HerNews ka

Survivor – Έκπληξη: Οι μαμάδες των παικτών στον Άγιο Δομίνικο!

Her News b

7η HAIRPROF: Δυναμικό ξεκίνημα για την μεγαλύτερη έκθεση για επαγγελματίες κομμωτές

Her News