HerNews.gr
Fitness

Θες να χάσεις κιλά; Σου δίνουμε 5 celebrity tips που έχουν αποτέλεσμα

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε θαυμάσει μια celebrity για το καλλίγραμμο κορμί της. Και ενώ όλες μας γνωρίζουμε τις βασικές προϋποθέσεις για να χάσουμε τυχόν περιττά κιλά, τη σωστή διατροφή και τη γυμναστική, δεν παύουμε να αναρωτιόμαστε ποια είναι τα μυστικά των αγαπημένων μας stars για να διατηρούνται σε φόρμα.

Οι αγαπημένες μας celebrities μας αποκαλύπτουν:

Πρωτεΐνη σε κάθε γεύμα

Αν είσαι πολύ αυστηρή με τις θερμίδες που καταναλώνεις, μπορεί να μπεις στον πειρασμό να κόψεις τις πρωτεΐνες και να το… «ρίξεις» στα λαχανικά. Κάτι τέτοιο μπορεί να σε φέρει κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα, ωστόσο η έλλειψη πρωτεΐνης από τη διατροφή σου, σύντομα θα σου προκαλέσει λιγούρες και θα νιώθεις διαρκώς πεινασμένη.

Κιμ Καρντασιαν

Η πρωτεΐνη σε κάθε γεύμα ήταν το μυστικό της Kim Kardashian, για απώλεια βάρους μετά τις εγκυμοσύνες της. Αυγά για πρωινό, ψάρι για μεσημεριανό και κοτόπουλο (κατά προτίμηση στήθος) για βραδινό. Σου ακούγεται χορταστικό; Είναι! Και αυτό είναι η απόδειξη πως δεν χρειάζεται να πεινάσεις για να χάσεις κιλά.

Απόφυγε να τρως πολύ νωρίς το πρωί ή πολύ αργά το βράδυ

Αυτός ο απλός κανόνας βοήθησε την Jennifer Hudson να χάσει 40 κιλά. Έτσι διατηρεί ακόμα και σήμερα το βάρος της. Όπως είχε δηλώσει η ίδια σε συνεντεύξεις της: «Ένα από τα κλειδιά για τη διατήρηση της απώλειας βάρους είναι να ακολουθείς την κοινή λογική όταν πρόκειται για τον συγχρονισμό των γευμάτων. Είμαι πολύ προσεκτική με το τι τρώω».

«Αν είναι νωρίς το πρωί, σκέφτομαι πως κανονικά θα κοιμόμουν ακόμα τώρα. Οπότε δεν πρόκειται να φάω».

Και παρόλο που δεν ανέφερε συγκεκριμένες ώρες, η προσέγγισή της ακολουθεί έρευνες που δείχνουν ότι ο έλεγχος στις ώρες των γευμάτων μπορεί να σε προστατεύσει από την αύξηση βάρους.

Αν θες να χάσεις κιλά σωστά, απευθύνσου σε ειδικούς

Ένα πιο… κοστοβόρο tip για να χάσεις κιλά γρήγορα και σωστά, σου δίνει η Chrissy Teigen. «Προσλαμβάνουμε ειδικούς που κάνουν τη διαδικασία για εμάς πολύ πιο εύκολη» ομολόγησε. «Δεν είναι εύκολο για όλους, ούτε θα έπρεπε όλοι να πιστεύουν πως είναι η μόνη λύση, Όμως, το να μπορείς να απευθυνθείς σε έναν διαιτολόγο ή έναν personal trainer, είναι μεγάλη βοήθεια». εξήγησε.

Προσπάθησε για μία καλή διατροφή – όχι τέλεια

Η Blake Lively δεν προσπαθεί να ζήσει μία ζωή χωρίς πίτσα και μακαρόνια, ούτε μετράει θερμίδα – θερμίδα τα γεύματά της. Αντ’ αυτού απλά ακολουθεί μία ισορροπημένη διατροφή, με πολλά σπιτικά γεύματα, πλούσια σε φρούτα, λαχανικά, πρωτεΐνη και καλά λιπαρά όπως το αβοκάντο και το λάδι καρύδας.

Ο στόχος της: να ακολουθεί μία ισορροπημένη διατροφή κατά 80% – και να αφήσει ένα 20% για κάποιες ένοχες απολαύσεις!

Μην έχεις εμμονή με την ζυγαριά για να χάσεις κιλά

Για να αποφύγει τον ψυχαναγκασμό της ζυγαριάς, η Selena Gomez, μένει πιστή στο τεστ του τζιν. Αν παρατηρήσει ότι το αγαπημένο της τζιν παντελόνι δεν της κάνει όπως συνήθως, μπορεί να είναι καιρός να αυξήσει τις προπονήσεις, να μειώσει το αλάτι, ή να προσέξει λίγο τη διατροφή της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αυτή είναι η καλύτερη ώρα για μια προπόνηση

Her News

Ζάχαρη: Πως την περιορίζω από την καθημερινότητά μου;

Her News b

Διατροφή και Παραπληροφόρηση: Αυτά που γνώριζες μέχρι τώρα σε παχαίνουν!

Her News b