HerNews.gr
Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Θέλω απλά να μπει φυλακή» λέει στους αστυνομικούς το ανήλικο κορίτσι

Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να φέρουν στο φως όσα καταθέτει η ανήλικη. 

Με τις 2 δεκασέλιδες καταθέσεις της στους αξιωματικούς Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων  αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως το 12χρονο κορίτσι.

Στις 17 Σεπτεμβρίου, η 12χρονη κατέθεσε ότι πολλές φορές ο 53χρονος πήγαινε μαζί της στα ραντεβού. «Μου έλεγε ακόμη και αριθμούς από πινακίδες για να μπαίνω στα αυτοκίνητα», είπε στους αστυνομικούς.

«Έπαιρνα τα χρήματα που μου έδιναν και του τα παρέδιδα. Εκείνος τα άφηνε στο κατάστημα. Υπάρχει και ένα δεύτερο άτομο που ερχόταν μαζί μου στα ραντεβού», πρόσθεσε.

«Θέλω απλά να μπει στη φυλακή. Με τον δεύτερο άνδρα έχω πάει σε ραντεβού τέσσερις φορές. Αναγνωρίζω τα συγκεκριμένα άτομα στις φωτογραφίες που μου δείχνετε» κατέθεσε η 12χρονη.

H νοσηρή αυτή κατάσταση ξεκίνησε στις αρχές  Μαΐου. Έκτοτε, ο Μίχος ασελγούσε πάνω στην 12χρονη και στη συνέχεια, όπως το ίδιο το κορίτσι είπε, την πήγαινε στα ραντεβού.

Η 37χρονη μητέρα της ανήλικης, είχε αποκτήσει πέντε παιδιά με τον σύζυγο της που μπαινόβγαινε στις φυλακές λόγω ναρκωτικών, με μικρότερη τη 12χρονη μαθήτρια. Τα υπόλοιπα τρία παιδιά, τα απέκτησε με έναν Πακιστανό, που εκμεταλλεύτηκε τη φυλάκιση του άνδρα της και τρύπωσε στο σπίτι του στον Κολωνό.

Μετά τη σύλληψη της 37χρονης οι έρευνες παίρνουν άλλη διάσταση.

Υπάρχει ένα ακόμη πρόσωπο – κλειδί, κοντά στον 53χρονο που φέρεται να έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών καθώς έβαζε εμβάσματα από τον λογαριασμό του Ηλία Μίχου σε αυτόν της μητέρας.

Ο ρόλος, αυτού του ατόμου ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί πλήρως, εντούτοις εκτιμάται ότι είναι ορατό το ενδεχόμενο να εκδοθεί νέο ένταλμα σύλληψης.

Aκολουθήστε μας στo Google

 

Νεότερα Άρθρα

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ραγδαίες εξελίξεις – Συνελήφθη ο σταθμάρχης

HerNews ka

Κακοκαιρία “Ελπίς”: Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα σχολεία, δημόσιο & ΜΜΜ

Her News b

Ο φετινός Μάρτιος ήταν ένας από τους ψυχρότερους των τελευταίων 40 ετών

Her News