HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Σχέσεις: Τα 6 καλύτερα μέρη για να κάνετε σεξ

Ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, όλοι κάποια στιγμή αντιμετωπίζουμε την μονοτονία στο σεξ.

Ξυπνάμε, κάνουμε ντους, δουλεύουμε, κάνουμε scroll στο Instagram και κοιμόμαστε μπροστά στο Netflix. Δεν είναι ακριβώς μια ρουτίνα που εμπνέει πάντα το είδος του αυθορμητισμού που απαιτείται για να δοκιμάσεις μια νέα kinky ιδέα για σεξ . 

Η ποικιλία—όταν ασκείται με ασφάλεια—είναι το μαγικό συστατικό που διατηρεί μια καλή σεξουαλική ζωή αναμμένη. Δεν χρειάζεται να είναι και τρομακτικό.

 Το σεξ σε δημόσιο χώρο είναι μια φαντασίωση για πολλούς ανθρώπους. Αν όμως αυτό είναι “έξω από τα νερά σας”, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να συμβεί αυτό, διατηρώντας παράλληλα την ιδιωτικότητα. 

Εμείς συλλέξαμε μερικά μέρη για όλα τα γούστα.

1. Στην παραλία

Σίγουρα, η άμμος θα μπει σε όλα τα λάθος μέρη, αλλά μπορείτε να αντισταθείτε στο να δοκιμάσετε σεξ στην παραλία τουλάχιστον μία φορά; Αν βρεθείτε μόνοι σας σε μια παραλία, πάρτε μια κουβέρτα ή μια πετσέτα. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα “γρήγορο” κάτω από τον ουρανό καθώς τα κύματα σκάνε πίσω σου.

2. Το αυτοκίνητό σας

Μπορεί να σε φέρνει πίσω στα εφηβικά σου χρόνια αλλά ίσως αυτό να είναι και το ωραίο. Να νιώσετε ξανά “έφηβοι”. Βεβαιωθείτε ότι εκεί που έχετε πάει δεν σας βλέπει κανείς (μια ωραία λύση είναι κάποιο πάρκινγκ ή μια ωραία θέα).Επιλέξτε το μπροστινό κάθισμα ή ανεβείτε στο πίσω μέρος αν θέλετε να απλωθείτε λίγο περισσότερο.

3. Μπροστά σε παράθυρο

Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σεξουαλικά μέρη σε αυτήν τη λίστα για κάποιο λόγο. Αλλά για να αποφύγετε να σοκάρετε τους γείτονές σας, κάντε το το βράδυ με σβηστά φώτα. Θα μπορείτε να δείτε έξω, αλλά κανείς δεν θα μπορεί να δει μέσα. 

4. Στο μπάνιο

Υπάρχουν τόσες πολλές δυνατότητες εδώ. Από το να κάθεστε στον πάγκο του μπάνιου, στο πλυντήριο και φυσικά στην μπανιέρα/ντουζιέρα. Οι μεγάλοι καθρέπτες που σας δίνουν τη δυνατότητα να βλέπετε αλλά και ο ήχος του νερού όσο είστε στη μπανιέρα, μπορούν να δημιουργήσουν ένα απολαυστικό σκηνικό.

 

5. Στον καναπέ

Καθώς αναζητάτε σεξουαλική περιπέτεια, μην παραβλέπετε καναπέδες και πολυθρόνες. Άνετα και χαλαρά, παρέχουν πρόσθετη στήριξη στην πλάτη και το χαμηλό ύψος (σε σύγκριση με τα κρεβάτια) καθιστά δυνατή μια σειρά στάσεων. Βάλτε λίγη μουσική να παίζει από την τηλεόραση, ανάψτε μερικά κεράκια και βουαλά!

6. Στο μπαλκόνι

Εάν είστε άτομο που σας αρέσει το σεξ σε εξωτερικούς χώρους ή τέλος πάντων θέλετε να το δοκιμάσετε μη ξεχνάτε το μπαλκόνι. Εάν έχετε ένα μπαλκόνι με λίγο χώρο, μπορείτε να απλώσετε μερικές κουβέρτες και να απολαύσετε τον καθαρό αέρα μαζί. Ή δοκιμάστε στο μπαλκόνι ενός δωματίου ξενοδοχείου. Απολαύστε τη θέα, δηλαδή εσάς.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Είσαι εθισμένος στο σεξ; Ποια είναι τα “συμπτώματα”

Her News b

Κεφάλαιο Προκαταρκτικά: Όταν κάνουν την διαφορά στο κρεβάτι

Her News b

Σε αυτές τις χώρες οι γυναίκες χαίρονται περισσότερο το σεξ

Her News