HerNews.gr
Beauty

Καθαρισμός προσώπου: Αυτό είναι το βήμα που κάνετε καθημερινά και βλάπτει το δέρμα σας!

καθαρισμός προσώπου

O καθαρισμός προσώπου αποτελεί από τα πιο σημαντικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε στη skincare ρουτίνα, αλλά χρειάζεται συγκεκριμένο τρόπο για να γίνει.

καθαρισμός προσώπου

Οι περισσότεροι πιστεύουν πως όσο πιο συχνά καθαρίζουν το πρόσωπο τους, τόσο πιο υγιές θα είναι. Υπάρχουν όμως κάποιοι κανόνες που πρέπει να ακολουθείτε στη συχνότητα που κάνετε τον καθαρισμό προσώπου. 

Αρχικά, αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι πως κατά τη διάρκεια του ύπνου σας το δέρμα αναζωογονείται και ρυθμίζεται το pH σας. Με αυτόν τον τρόπο, αυξάνεται η παραγωγή κολλαγόνου που συμβάλλει στην διατήρηση της νεότητάς της επιδερμίδας. 

Οι skincare experts προτείνουν να χρησιμοποιείτε στο πρόσωπο σας οόαν ξυπνάτε μία πετσέτα, στην οποία έχετε ρίξει λίγες σταγόνες νερού και να καθαρίσετε τοπικά το πρόσωπό σας. Αποφύγετε τον έντονο καθαρισμό το πρωί.

Στη συνέχεια, μην ξεχάσετε πως ο καθαρισμός προσώπου είναι απαιτητικός. Για αυτό  πρέπει να εφαρμόσετε την ενυδατική σας κρέμα. Ο καλός καθαρισμός πρέπει να γίνεται λίγο πριν κοιμηθείτε, έτσι ώστε να μπορεί να αναπνέει το δέρμα σας. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Γιατί αφυδατώνονται τα χείλη σου;

Her News

Zendaya: Με ανανεωμένο look & «αέρα» νύφης στην πρεμιέρα του Challengers στο Παρίσι

HerNews ka

Maskne: Πως να αντιμετωπίσω τα σπυράκια που προκαλέι η μάσκα

Her News b