HerNews.gr
Διεθνή

Ρεκόρ Guiness για τη… Δευτέρα: Είναι και επίσημα η χειρότερα ημέρα της εβδομάδας

Ήταν κοινό «μυστικό», όμως πλέον έγινε επίσημο! Η Δευτέρα είναι η χειρότερη ημέρα της εβδομάδας και «με τη βούλα», αφού κατέχει πλέον το δικό της ρεκόρ Guiness.

Το διάσημο βιβλίο Guiness εκδίδεται κάθε χρόνο και συνήθως απονέμει παγκόσμια ρεκόρ σε όσους έχουν επιτύχει επιτεύγματα που ξεπερνούν τον μέσο άνθρωπο ή το μέσο ζώο. Όσοι βραβεύονται με παγκόσμιο ρεκόρ Guiness ανήκουν σίγουρα σε μια επίλεκτη κατηγορία ανθρώπων.

Από το να έχεις τα μακρύτερα νύχια ή μαλλιά, μέχρι το να τρέξεις τον ταχύτερο μαραθώνιο, ή να μετακινήσεις ολόκληρα φορτηγά για παράδειγμα. Οτιδήποτε σε κάνει με κάποιον τρόπο μοναδικό στον κόσμο, μπορεί να σου χαρίσει ένα παγκόσμιο και μοναδικό ρεκόρ.

Δευτέρα είσαι και επίσημα η χειρότερη!

Από τις 17 Οκτωβρίου και ημέρα Δευτέρα, η γνωστή σε όλους μας ημέρα απέκτησε το δικό της ρεκόρ Guiness. Δεν ξέρουμε κατά πόσο αυτό το ρεκόρ της κολακεύει, αφού πλέον είναι επίσημα η χειρότερη ημέρα της εβδομάδας.

Δεν μας κάνει και ιδιαίτερη εντύπωση όμως, αφού ομολογουμένως το γνωρίζαμε ήδη!

Η ξαφνική εναλλαγή στον τρόπο ζωής από κάτι διασκεδαστικό και χαλαρωτικό σε κάτι… όχι και τόσο διασκεδαστικό, όπως την επιστροφή στη ρουτίνα, μπορεί να προκαλέσει σημαντική διαταραχή στη διάθεση.

Η ανακοίνωση του ρεκόρ Guiness έγινε μέσω Twitter και μέσα σε λίγα λεπτά έγινε viral, αφού βρήκε σύμφωνους και χιλιάδες άλλους χρήστες. Το συγκεκριμένο tweet συγκέντρωσε πάνω από 450.000 likes και 83 χιλιάδες retweets.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έξι στους δέκα Βρετανούς τάσσονται υπέρ της επιστροφής των γλυπτών του Παρθενώνα

Her News

Βασιλιάς Κάρολος: Ο πρώην μπάτλερ του αποκαλύπτει τα “περίεργα” χριστουγεννιάτικα δώρα που του έδωσε ο μονάρχης

HerNews ka

Πιρς Μόργκαν: Αμφισβητεί την κατάσταση υγείας της Κέιτ Μίντλετον – «Πιο αδύνατη από ποτέ»

HerNews ka