HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Θέμης Αδαμαντίδης: «Δεν ξέρω αν θα κάνω άλλο γάμο δεν αποκλείω τίποτα»

Ο Θέμης Αδαμαντίδης ήταν καλεσμένος την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου στο «Πρωινό».

Εκεί ο καλλιτέχνης τραγούδησε τις επιτυχίες του αλλά παραχώρησε και μια συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος τον ρώτησε φυσικά για τις δικαστικές διαμάχες που είχε με την σύντροφό του Βαρβάρα Κίρκη.

 

Πριν από μερικές εβδομάδες ο Θέμης Αδαμαντίδης έχασε την μητέρα του και δήλωσε στον Γιώργο Λιάγκα ότι: «Ήταν αδύνατη η καρδούλα της, ήμουν συχνά εκεί. Δεν πρόλαβα να φτάσω πριν φύγει. Πάντα όταν φεύγει η μητέρα είναι απώλεια»

«Την τελευταία φορά με γνώρισε αλλά κάποιες μέρες πριν δυσκολευόταν. Μόλις μιλούσα πιο έντονα με αναγνώριζε» δήλωσε ο τραγουδιστής συγκινημένος.

Ο παρουσιαστής του Πρωινού ρώτησε επίσης τον Θέμη Αδαμαντίδη γιατί άλλαξε το επίθετό του και εκείνος απάντησε: «Το άλλαξε ο πατέρας μου. Πριν ήταν Αδιαμαντίδης».

Όταν η συζήτηση πήγε στα προσωπικά του ο τραγουδιστής τόνισε ότι: «Εγώ με τις σχέσεις που είχα τις σοβαρές πέρναγε κάμποσος καιρός για να πω σαγαπώ. Το λέω δύσκολα»

Φυσικά ο παρουσιαστής τον ρώτησε αν είναι ερωτευμένος με την Βαρβάρα Κίρκη και εκείνος απάντησε: «Αν δεν ήμουν δεν θα ήμασταν μαζί, αλλά δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή».

Τέλος αναφορικά με τις δικαστικές διαμάχες με την Βαρβάρα Κίρκη δήλωσε ότι: «Ήταν η κακή στιγμή, εγώ πάντως για διαφωνίες,για καυγαδίσματα και τέτοια δεν θα φανταζόμουν να καταλήξω σε τρίτους. Μπορεί ένας άνθρωπος να συγχωρεί, να παραβλέψει, να κατανοήσει μια άλλη άποψη και ενέργεια»

«Έχουμε εισχωρήσει σε θέματα που δεν θέλω να απαντήσω. Ούτε για δικαστήρια θέλω να μιλήσω. Εγώ μένω στο παρών και στο μέλλον, δεν θέλω να γυρίζω στο παρελθόν, από την στιγμή που είμαστε μαζί είμαστε μαζί. Δεν ξέρω αν θα κάνω άλλον γάμο. Κανείς δεν το ξέρει. Δεν αποκλείω τίποτα».

Αυτά δήλωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε για το βίντεο που φαίνεται να χτυπά την Βαρβάρα Κίρκη σύμφωνα με την ίδια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπέττυ Μαγγίρα: «Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν η απώλεια της μητέρας μου»

Her News

«J2US»: Σάρωσε με θέμα την Eurovision – Όλα όσα έγιναν χθες

Her News b

Κατερίνα Γκαγκάκη: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον θάνατο των γονιών της & η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Her News b