HerNews.gr
Σχέσεις

Σχέσεις: Σημάδια που δείχνουν ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου

Τα πρώτα στάδια μιας ρομαντικής σχέσης περιέχουν άφθονο ενθουσιασμό και δυναμική ενέργεια. 

Μαθαίνετε νέα πράγματα για τον νέο σας σύντροφο, εγκαθιστάτε σε νέες ρουτίνες και ανακαλύπτετε τα συναισθήματά σας. 

Αναρωτιέστε εάν μπορείτε να καταλάβετε αν ο σύντροφός σας είναι ερωτευμένος μαζί σας; Η απάντηση είναι ναι. Είναι απολύτως δυνατό να αποκτήσετε μια αίσθηση του αν κάποιος είναι ή όχι ερωτευμένος μαζί σας με βάση φυσικά και μη σωματικά σημάδια.

Συνήθως, το αντιλαμβανόμαστε αυτό μέσω των μικροεκφράσεων τους ή της συμπεριφοράς τους.

1. Άγγιγμα

Σκεφτείτε το: Σπάνια αγγίζετε άτομα για τα οποία δεν νιώθετε στοργή. Είτε πρόκειται για ένα φιλί από έναν σύντροφο, μια αγκαλιά από τη μαμά σας ή την καλύτερή σας φίλη. Προσέξτε την δυνητικά περιττή χρήση της αφής, γιατί είναι ένα από τα φυσικά σημάδια που κάποιος είναι ερωτευμένος μαζί σας.

Κάνει μια προσπάθεια να σε αγγίξει; Αγγίζει το χέρι σου όταν μιλάς; Αν ο σύντροφός σας λαχταρά τη σωματική σας επαφή, αυτό είναι άλλη μια ένδειξη ότι είναι ερωτευμένος.

2. Σας δίνει προσοχή

Νιώσατε ποτέ αβέβαιοι για το αν το ραντεβού σας προσέχει πραγματικά τα λόγια σας; Η προσοχή είναι ένα τεράστιο φυσικό σημάδι ότι κάποιος ερωτεύεται καθώς είναι ενθουσιασμένος. Αν φαίνεται λοιπόν ότι ο σύντροφός σας μπορεί να επικεντρωθεί αποκλειστικά σε εσάς και να μην αποσπάται υπερβολικά από άλλα ερεθίσματα, είναι καλό σημάδι. Επίσης η προσοχή είναι και δείγμα σεβασμού.

3. Οπτική επαφή

Η οπτική επαφή είναι τόσο έντονη που οι ερευνητές την έχουν χρησιμοποιήσει ακόμη και για να πυροδοτήσουν συναισθήματα αγάπης. Έτσι, αν ο σύντροφός σας,  κοιτάζει έντονα  και βαθιά στα μάτια σας, επικοινωνεί πολλά για την επιθυμία του.

Η βαθιά οπτική επαφή ή το να κρατάτε το βλέμμα σας για τουλάχιστον τέσσερα δευτερόλεπτα, μπορεί να υποδηλώνει συναισθήματα αγάπης.

4. Είναι ανοιχτός μαζί σας

Όταν κάποιος είναι έτοιμος να αγαπήσει και να αγαπηθεί, θα είναι άνετός με το να σας ανοίξει την καρδιά του αντί να την κλείνει. Τα σώματά μας συχνά αποκαλύπτουν τα βαθύτερα συναισθήματά μας, παρά τις προσπάθειές μας να τα κρύψουμε. Ως εκ τούτου, έχουμε την τάση να κρύβουμε συναισθήματα στα χέρια και στα πόδια μας. Όταν κάποιος έχει τις παλάμες του ψηλά ενώ αλληλεπιδρά μαζί σας, αυτό είναι μια σαφής ένδειξη ότι είναι συναισθηματικά ανοιχτός και δεκτικός απέναντί ​​σας.

5. Σας προστατεύει

Όταν αγαπάμε κάποιον, νοιαζόμαστε για την ασφάλειά του. Ένα άτομο που ερωτεύεται συχνά φροντίζει πολύ να προστατεύσει το άτομο που αγαπά, είτε ανοίγοντας πόρτες, περπατώντας στην άκρη του δρόμου και δίνοντας σας το μπουφάν του εάν κρυώνετε. 

Σημειώστε επίσης τον τρόπο που περπατάει μαζί σας. Προσαρμόζει τον ρυθμό του με τον δικό σας; Ή μήπως περπατάει δύο βήματα μπροστά από εσάς, κάτι που θα μπορούσε να είναι σημάδι ότι ασχολείται περισσότερο με τον εαυτό του;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πόσο αθώα είναι η συναισθηματική απιστία;

Her News

Νέα Σχέση: Όλα όσα πρέπει να προσέξεις από την αρχή

Her News b

Οι πιο συχνοί λόγοι χωρισμού, σύμφωνα με τους ψυχολόγους

Her News