HerNews.gr
Beauty

Hailee Steinfeld: Χρησιμοποίησε κόκκινο μολύβι κάνοντας μια έντονη αντίθεση

Hailee Steinfeld

Τα έντονα χρώματα είναι η απόλυτη τάση στο μακιγιάζ το φετινό χειμώνα και φθινόπωρο και η Hailee Steinfeld δε θα μπορούσε να μην υιοθετήσει την συγκεκριμένη τάση, δοκιμάζοντας, ωστόσο ένα πιο ήπιο και απαλό αποτέλεσμα.
Τα χρώματα που είναι στις τάσεις, τα οποία σπάνε τα θερμά και μουντά χρώματα του φθινοπώρου και του χειμώνα είναι τα neon ή τα ψυχρά-έντονα χρώματα. Τα έντονα ροζ, πράσινα και μπλε φέρνουν την απαραίτητη αντίθεση στο μακιγιάζ μας και για αυτό τα προτιμάμε.

Hailee Steinfeld: Χρησιμοποίησε κόκκινο μολύβι κάνοντας μια έντονη αντίθεση

Η Hailee Steinfeld έφερε την επιθυμητή αντίθεση με ένα αρκετά έντονο κόκκινο μολύβι. Η απόχρωση αυτή ήταν αρκετά θερμή προς το μπορντό κερδίζοντας τις εντυπώσεις και τα βλέμματα. Η Hailey Steinfeld συνδύασε το κόκκινο χρώμα στα μάτια της με καφέ αποχρώσεις.

Συγκεκριμένα, χρησιμοποίησε κόκκινη σκιά στο κάτω μέρος των ματιών της, η οποία λειτούργησε και ως απαλό eyeliner πάνω από την ήδη υπάρχουσα μαύρη γραμμή eyeliner. Επιπλέον, τα μάγουλά της και τα χείλη της ήταν σε ένα απαλό ροζ-nude και τα μάτια της είχαν μια καφέ σκιά που ταίριαζε τέλεια με το κόκκινο μολύβι.

Hailee Steinfeld: Χρησιμοποίησε κόκκινο μολύβι κάνοντας μια έντονη αντίθεση

Για να φαίνεται πιο αρμονικό το αποτέλεσμα φόρεσε ένα κόκκινο σακάκι και σήκωσε τα μαλλιά της ψηλά, σε έναν χαλαρό-ψηλό κότσο, με αρκετό όγκο και ελεύθερες μπροστινές τούφες.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Hairstyles: Ποια είναι τα 5 κουρέματα που θα είναι πάντα μέσα στις τάσεις;

HerNewskl

French girls: Οι απαράβατοι κανόνες ομορφιάς που ακολουθούν!

HerNewskl

Εύκολοι τρόποι για να απαλλαγείτε από το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

HerNews ka