HerNews.gr
Ελλάδα

Πατρινό Καρναβάλι: Επέστρεψε με χρώμα, ζωντάνια και ενέργεια

Το σήμα εκκίνησης για το φημισμένο καρναβάλι της Πάτρας δόθηκε σήμερα το πρωί με την ποδηλατοδρομία μικρών καρναβαλιστών που ξαναγέμισαν χρώμα και κέφι τους δρόμους της αχαϊκής πρωτεύουσας μετά από τις καραντίνες των δύο προηγούμενων χρόνων.

Μόνο οι Βαλκανικοί πόλεμοι, ο Β’ Παγκόσμιος και η πανδημία κατάφεραν να το σταματήσουν. Μετά από τρία χρόνια απουσίας, το Πατρινό Καρναβάλι επέστρεψε δυναμικά με σκοπό να χαρίσει στιγμές ξεγνοιασιάς σε μικρούς και μεγάλους.

Σήμερα το «Baby Rally» είχε την τιμητική του. Στους παιδικούς ποδηλατικούς αγώνες ταχύτητας και δεξιοτεχνίας έλαβαν μέρος μικροί μασκαράδες με ευφάνταστες στολές, έχοντας μεταμφιέσει και τα ποδήλατά τους.

Η Πάτρα «πλημμύρισε» με χαμόγελα, χρώμα, ζωντάνια και ενέργεια, εν όψει της αυριανής παρέλασης του «Καρναβαλιού των Μικρών», που αποτελεί Πανευρωπαϊκή αποκλειστικότητα του Πατρινού Καρναβαλιού.

«Μετά από τρία χρόνια ξανά τα παιδιά μαζεμένα εδώ για το ”Baby Rally”και για τη μεγάλη κεντρική καρναβαλούπολη. Κέφι, χαρά, παιχνίδι, χρώματα, η πόλη γιορτάζει», δήλωσε η Ήρα Κουρή, πρ. του Καρναβαλικού οργανισμού δήμου Πατρέων.

Πάνω από 15.000 μικροί καρναβαλιστές από κάθε πόλη της Ελλάδας θα παρελάσουν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης χαρίζοντας ανεμελιά και αισιοδοξία, ενώ δεν θα λείψει και ο παραδοσιακός σοκολατοπόλεμος στο τέλος της παρέλασης.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κυριάκος Μητσοτάκης: “Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα. Για την Πεντέλη δεν αποκλείεται και η περίπτωση του εμπρησμού”

HerNewskl

Κερατσίνι – Βιασμός 45χρονης: «Ακούγαμε συχνά καβγάδες και φωνές», λένε γείτονες

Her News b

Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου: Η κατάθεση της νοσηλεύτριας- «Είδα το Μάνο Δασκαλάκη καταβεβλημένο να κλαίει και την κατηγορούμενη εντελώς ψύχραιμη να τον παρηγορεί»

HerNews ka