HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 14 έως 20 Νοεμβρίου

ζώδια

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 14 έως 20 Νοεμβρίου. 

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη.

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Αυτή η εβδομάδα για εσάς θα ξεκινήσει με διασκέδαση και με όμορφες στιγμές με το ταίρι σας.Aν είστε μόνοι θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες να βρείτε ένα σύντροφο. Aρκετοί αυτοί που σας φλερτάρουν. Mην αφήσετε λοιπόν τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν.Προς τα τέλη της εβδομάδας ασχοληθείτε με την εργασία σας και θέματα καθημερινότητας που πρέπει να λύσετε..

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Εσείς αυτή την εβδομάδα και ιδιαίτερα στις αρχές της θα χρειαστεί μα ασχοληθείτε με την οικογένεια ή με την ακίνητη περιουσία σας. Aυτό θα σας επηρεάσει στη ψυχολογία σας. Όμως να ξέρετε πως λίγο αργότερα θα σας δοθούν ευκαιρίες να νιώσετε καλύτερα καθώς θα βρεθείτε με το ταίρι και σας περιμένουν στιγμές ευχαρίστησης και χαλάρωσης μαζί του. Αν είστε ελεύθεροι, υπάρχουν προοπτικές μιας σχέσης που θα σας συναρπάσει.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Για εσάς αυτή η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερη. Στις αρχές της θα μπορέσετε να κάνετε κάποιες ευνοϊκές συμφωνίες. Επίσης θα υπάρξουν πολλά και ευχάριστα νέα. Δεν αποκλείεται να κάνετε και μια εκδρομούλα με αγαπημένα σας άτομα. Προς το τέλος της εβδομάδας θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με την οικογένεια σας και την ακίνητη περιουσία σας και αυτό ίσως σας κουράσει λίγο παραπάνω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Για εσάς αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με πολύ όμορφη διάθεση και με αρκετές φιλικές επαφές.Δεν αποκλείεται να γνωρίσετε και κόσμο που μπορεί να σας βοηθήσει για να πετύχετε κάποιους στόχους σας. Εξακολουθείτε να έχετε εύνοια στα ερωτικά σας, καθώς αρκετός κόσμος δείχνει το ενδιαφέρον του και θέλει να συνάψουν σχέσεις μαζί σας. Μην αφήνετε ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Για εσάς η εβδομάδα αυτή θα ξεκινήσει με τον εαυτό σας σε πρώτο πλάνο. Θα θελήσετε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν χωρίς να δώσετε αναφορά σε κανέναν. Θα ήθελα να μην ξεφύγετε παραπάνω στα έξοδα που θα κάνετε για να μην μείνετε άφραγκοι. Προς το τέλος της εβδομάδας θα χρειαστεί να μετακινηθείτε  για επιπλέον χρήματα . Δεν αποκλείεται να λάβετε και κάποια ευχάριστα νέα από τα αδέλφια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)

Αυτή η εβδομάδα για εσάς θα έχει ένα τρέξιμο παραπάνω και θα θελήσετε να ξεκουραστείτε ιδιαίτερα στις αρχές της. Πάρτε το χρόνο σας, λοιπόν, γιατί λίγο αργότερα θα βγείτε προς τα έξω και θα θελήσετε να τα κάνετε όλα μαζεμένα. Προς τα μέσα της εβδομάδας θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με την οικογένεια σας και αυτό θα σας ρίξει ψυχολογικά.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Αυτή η εβδομάδα για εσάς θα ξεκινήσει με πολλές φιλικές επαφές και θα σας δοθούν ευκαιρίες να μπείτε σε ένα νέο κοινωνικό περιβάλλον. Αυτό θα είναι άκρως βοηθητικό για να πετύχετε τους στόχους σας. Αρκετοί από εσάς μπορείτε να βάλετε τα θεμέλια για μια καινούρια φιλία. Προς το τέλος της εβδομάδας σας βλέπω να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν χωρίς να δίνετε αναφορά σε κανέναν . 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Εσείς αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείτε παραπάνω με την εργασία σας. Θα πρέπει να δουλέψετε παραπάνω. Θα ήθελα να το κάνετε για να καταφέρετε να βγάλετε παραπάνω χρήματα. Φίίλοι σας στηρίζουν και είναι δίπλα σας. Επίσης αρκετοί  από εσάς προσπαθείτε να πετύχετε τους στόχους σας και αυτό στέφεται με μεγάλη επιτυχία.Προς το τέλος της εβδομάδας θα έχετε ευκαιρίες να εισπράξετε παραπάνω χρήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22 Νοε-21 Δεκ)

Αυτή την εβδομάδα για εσάς θα ξεκινήσει με τη διευθέτηση σε οικονομικές εκκρεμότητες. Θα ήθελα να το κάνετε χωρίς να το αμελήσετ. Ρώρα με την Αφροδίτη να μπαίνει στο ζωδιό σας, εσείς θα ομορφύνετε και θα ελκύσετε πολύ κόσμο κοντά σας. Θα σας δοθούν ευκαιρίες να ταξιδέψετε πολύ πιθανόν και για επαγγελματικούς λόγους. Αν θέλετε να επενδύσετε στο εξωτερικό μπορείτε να το κάνετε.

ζώδια

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Για εσάς θα υπάρξει παρασκήνιο και δεν αποκλείεται κάποιοι να κινούνται πίσω από τη πλάτη σας .Για αυτό να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί. Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως θα το μάθετε λίγο αργότερα . Προς το τέλος της εβδομάδας, θα πρέπει να  ασχοληθείτε με την εργασία σας και να δουλέψετε και λίγο παραπάνω. Δε σας φοβάμαι γιατί εσείς έχετε μάθει να δουλεύετε σκληρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Εσείς αυτή την εβδομάδα και ιδιαίτερα στις αρχές της θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχετε παραπάνω πελατεία και κατά συνέπεια και παραπάνω χρήματα στο πορτοφόλι σας. Αρκετοί θα πρέπει να φροντίσετε θέματα κληρονομικά όπως και θέματα διατροφών .            

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Για εσάς αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με πολλές υποχρεώσεις και ίσως περισσότερες από ότι σας αναλογούν στην εργασία σας. Πιθανόν αυτό να σας κουράσει. Όμως θα καταφέρετε. Μην παραμελήσετε το ταίρι σας και φροντίστε να περάσετε κάποιο χρόνο παραπάνω μαζί του προς το τέλος της εβδομάδας.

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Contact:

Insta: https://www.instagram.com/katselievi/

FB:  https://www.facebook.com/evi.katseli

 

 

 

 

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 23 έως 29 Μαΐου

Her News b

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 15 έως 21 Αυγούστου

HerNewskl

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 13 έως 19 Ιουνίου

HerNewskl