HerNews.gr
Σχέσεις

Σχέσεις: 5+1 λόγοι που οι γυναίκες επιλέγουν να είναι single

Το να είσαι ερωτευμένος είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα που όλοι μας έχουμε βιώσει έστω και μια φορά στην ζωή μας. Η συναισθηματική πληρότητα μιας γυναίκας πολλές φορές συνδέεται με έναν άνθρωπο που έρχεται να συμπληρώσει την ευτυχία της.

Πολλές είναι οι γυναίκες όμως, που επιλέγουν την μοναξιά για τους δικούς τους λόγους. Άλλες επειδή δεν έχουν βρει ακόμη τον κατάλληλο και άλλες επειδή δεν θέλουν δεσμεύσεις. Όχι, δεν είναι καθόλου παράλογο.

Παρακάτω θα αναλύσουμε μερικούς λόγους που οι γυναίκες επιλέξουν να είναι single.

 1. Μένεις ελεύθερη επειδή ψάχνεις το κατάλληλο άτομο

Ίσως τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερο από το να είσαι με το λάθος άτομο. Είσαι μια απελπισμένη ψυχή που θα συμβιβαστεί με τον πρώτο άντρα που θα σου χαμογελάσει. Το να είσαι σε μια αφοσιωμένη σχέση δεν είναι μια απόφαση που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη, επομένως μπορείς να αντέχεις να είσαι επιλεκτική. Έτσι, επιλέγετε να αφιερώσετε χρόνο και να απολαύσετε τη σκηνή περιστασιακών γνωριμιών. Στο μεταξύ, μπορείτε να γνωρίσετε διάφορους άντρες από πολλά κοινωνικά στρώματα. 

2. Σου αρέσει η ποικιλία στην ζωή σου

Αν μείνετε ελεύθερη, μπορείτε να γνωρίσετε διαφορετικούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους. Μπορείτε επίσης να έχετε μεγαλύτερες ελευθερίες, όπως να πηγαίνετε διακοπές, κρουαζιέρες και για περιπέτειες στο εξωτερικό. Η πλήξη και το να κάνεις το ίδιο παλιό πράγμα δεν θα είναι πρόβλημα για σένα.

3. Οι ελεύθερες γυναίκες εκτιμούν την ανεξαρτησία τους

Όταν μένεις ελεύθερος, δεν χρειάζεται να λαμβάνεις υπόψη σου άλλη γνώμη. Κάνεις σχέδια και αποφάσεις για τη ζωή σου. Δεν έχεις κανέναν πάνω από το κεφάλι σου, και κάνεις τα πράγματα με τον δικό σου τρόπο. Επίσης έχεις δουλέψει σκληρά για την εκπαίδευση και την καριέρα σου και δεν πρόκειται να δώσεις εξηγήσεις σε κανέναν.

4. Μένεις ελεύθερη επειδή έχεις άλλες προτεραιότητες

Πολλοί άνθρωποι έχουν αναγνωρίσει τη μοίρα τους σε νεαρή ηλικία. Ίσως γνωρίζατε πάντα την πορεία σας και έχετε θέσει στόχους για το μέλλον σας. Δεν ονειρεύεται κάθε νεαρή γυναίκα να είναι σύζυγος και μητέρα. Τα όνειρά σας μπορεί να είναι να χτίσετε την καριέρα σας ή να ταξιδέψετε σε όλο τον κόσμο. Πολλές άλλες αποφάσεις ζωής είναι πιο διαχειρίσιμες όταν είστε μόνοι σας. 

Οι στόχοι σας μπορεί να είναι να αποσυρθείτε σε ένα αγρόκτημα ή να εγκατασταθείτε σε ένα μικρό διαμέρισμα. Θα μπορούσε να γίνει σοβαρό ζήτημα αν είχατε έναν σύντροφο με διαφορετικές προτεραιότητες.
5. Δεν έχετε κύριο μέλημα την απόκτηση παιδιού

Η απόκτηση παιδιών μπορεί να είναι ένα ευαίσθητο θέμα, ειδικά για τις γυναίκες. Μπορεί να σας αρέσουν τα παιδιά, αλλά δεν θέλετε την ευθύνη της γέννησης και της ανατροφής των δικών σας. Μπορεί επίσης να βασίζεστε στα ανίψια σας δεν είναι να ανάγκη να έχεις τα δικά σου παιδιά.

6. Μένεις ελεύθερη για να έχεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου

Ίσως ένας από τους λόγους που το να μείνετε ελεύθερη μπορεί να είναι πιο υγιές είναι ότι έχετε περισσότερο χρόνο για αυτοφροντίδα. Συχνά βάζετε τις ανάγκες σας στο πίσω μέρος όταν είστε σε μια σχέση. Το να πηγαίνεις σόλο σημαίνει ότι δεν επενδύεις ​​τόσο πολύ χρόνο φροντίζοντας τις ανάγκες και τις προσδοκίες ενός συντρόφου.

Έχω μάθει πια πως δεν πρέπει να κυνηγάμε την αγάπη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Γιατί χωρίζουν τα ζευγάρια;

Her News

Πρέπει ή δεν πρέπει να φοράμε κάλτσες στο σεξ;

Her News b

Τι να κάνεις αν νιώθεις μοναξιά μέσα στη σχέση σου

Her News