HerNews.gr
Ελλάδα

Γιώργος Βάλλης: Σημαντική συνάντηση του υποψήφιου Προέδρου με τον Βουλευτή Γιάννη Καλλιάνο

Ο υποψήφιος Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών Γιώργος Βάλλης, συνεχίζει τις σημαντικές συναντήσεις με Υπουργούς και Βουλευτές, συζητώντας μαζί τους για την ανάπτυξη του κλάδου του.

Καθώς οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 12 Ιανουαρίου στο London Hotel στις 15:30, ο Γιώργος Βάλλης, μετά τη συνάντηση με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη, αλλά και με την Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, συναντήθηκε με τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Καλλιάνο.

Στη δήλωση του ο υποψήφιος Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών Γιώργος Βάλλης αναφέρει:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Βουλευτή Γιάννη Καλλιάνο, ο οποίος μετά την πρόσφατη συνάντησή μας, ενδιαφέρθηκε και ανταποκρίθηκε άμεσα, θέτοντας στους Υπουργούς Οικονομικών & Ναυτιλίας το καίριο ερώτημα που αφορά τον κλάδο μας.
Προτίθενται να άρουν άμεσα την άδικη διακριτική μεταχείριση σε βάρος των ναυτικών μας στα ιδιωτικά σκάφη αναψυχής, αναφορικά με τη φορολόγησή τους;
Κανείς δεν πρέπει να νιώθει αδικημένος, όλοι πρέπει να έχουμε ίση μεταχείριση! Πρέπει άμεσα να διευθετηθεί το ζήτημα και να μην παρατείνεται!»

Με εκτίμηση,
Cpt.Βάλλης Γεώργιος
Υποψήφιος Πρόεδρος
Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο HerNews ο υποψήφιος Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών Γιώργος Βάλλης τόνισε πως:

«Ο στόχος και το όραμα μου είναι ένας κλάδος και μια ένωση πληρωμάτων με επίπεδο και περγαμηνές ευρωπαϊκές. Μια ένωση ουσιαστικά ενωμένη, που θα φέρει ανάπτυξη, αναβάθμιση και εξέλιξη στην εργασία του κλάδου.
Σκοπεύω να δώσω μεγάλη έμφαση στο πλαφόν και στους μισθούς των πληρωμάτων.
Να τηρούνται τα σωστά μέτρα στα σκάφη και να υπάρχει αξιοκρατία στις εργασίες, καθώς και μεγάλη εξέλιξη στον τρόπο εφαρμογής τους».

Γιώργος Βάλλης: Σημαντικές συναντήσεις του υποψήφιου Προέδρου Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών με Υπουργούς

INSTAGRAM

FACEBOOK

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Chiara Ferragni έγινε μαμά για δεύτερη φορά

Her News

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. οι «μαϊμού» συντηρητές ασανσέρ στην Ηλιούπολη – Είχαν ξαφρίσει τα Νότια Προάστια

Her News

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα – Μέχρι 26 βαθμοί στην Αττική

HerNews ka