HerNews.gr
Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους έφερε η κακοκαιρία: Πού εντοπίζονται προβλήματα

Σε εξέλιξη βρίσκεται το νέο «κύμα» κακοκαιρίας, με βροχές σε αρκετές περιοχές της χώρας. Η βροχή έχει φέρει αρκετά προβλήματα σε κεντρικές αρτηρίες της πρωτεύουσας από νωρίς το πρωί και οι οδηγοί πρέπει να οπλιστούν με αρκετή υπομονή.

Πού παρατηρείται κίνηση

Συγκεκριμένα, μποτιλιάρισμα υπάρχει τώρα στην Αθηνών-Κορίνθου στην έξοδο της Λ. Αθηνών και στην Αθηνών-Λαμίας έως τον κόμβο της Καλυφτάκη. Στο «κόκκινο» είναι και η Λ. Κηφισού, ειδικά στην άνοδο από Αιγάλεω μέχρι Μεταμόρφωση. Αυξημένη είναι η κίνηση και στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισίας αλλά και στη Λ. Μεσογείων τμηματικά.

Πολύ αυξημένη κίνηση στην κυκλοφορία λόγω και στην βροχόπτωσης στον Κηφισό στην άνοδο από Αιγάλεω έως Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από Μεταμόρφωση έως Περιστέρι. Τα προβλήματα είναι σοβαρότερα από τα ΚΤΕΛ Κηφισού μέχρι το ύψος της Νέα Φιλαδέλφειας. Στο ρεύμα καθόδου είναι λίγο καλύτερη η εικόνα με προβλήματα να σημειώνονται κατά τόπους, κυρίως στην Μεταμόρφωση και στο ύψος των Αγίων Αναργύρων.

Κίνηση τώρα θα συναντήσουν οι οδηγοί και στην Αλίμου – Κατεχάκη στο ρεύμα προς Αθήνα.

Δείτε την κίνηση σύμφωνα με το Δελτίο Κυκλοφορίας της Ελληνικής Αστυνομίας:

Καθυστερήσεις καταγράφονται αυτή την ώρα και στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο της Μεταμόρφωσης έως τον κόμβο Κηφισίας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο – Τι συνέβη;

Her News

Θεσσαλονίκη: Νέες αποκαλύψεις για τον βιασμό της 24χρονης που σοκάρουν

Her News

Γιώργος Βάλλης – Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ: Η σημαντική στήριξη από τα ΜΜΕ για την εκδήλωση αλληλεγγύης που θα πραγματοποιηθεί σήμερα

HerNews ka