HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 2 έως 9 Ιανουαρίου

Ζώδια: Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια από 2/1 έως 9/1.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Αυτή η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να μπορέσετε να μετακινηθείτε με φίλους και να κλείσετε και πιθανόν κάποιες πολύ ευνοϊκές εργασιακές συμφωνίες. Θα σας βοηθήσουν επίσης άτομα μέσα από από το φιλικό σας περιβάλλον. Τα ζώδια του Κριού συνεχίζετε να έχετε εύνοια στο να ταξιδέψετε στο εξωτερικό ή να επεκταθείτε σε οποία εσεις κατεύθυνση θέλετε και να πετύχετε τους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Αυτή την εβδομάδα θα θελήσετε να εστιάσετε περισσότερο στο επαγγελματικό σας κομμάτι και να βάλετε κάποια χρήματα για μια επέκταση για να έχετε οικονομικά οφέλη λίγο αργότερα. Αρκετοί από εσάς επίσης δέχεστε εύνοια σε μετακινήσεις προς το εξωτερικό ή από δικαστικές εκκρεμότητες. Προς το τέλος της εβδομάδας τα ζώδια του Ταύρου θα θελήσετε να ξεκουραστείτε και να πάρετε δυνάμεις ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Πιστεύω πως αυτή η εβδομάδα έρχεται για να σας βοηθήσει να επεκταθείτε και να βάλετε μεγάλους στόχους. Θα υπάρξει εύνοια για εσάς τα ζώδια των Διδύμων σε θέματα εξωτερικού ή σε δικαστικές υποθέσεις. Προσπαθήστε να εκμεταλευτείτε αυτή σας την εύνοια. Αρκετοί από εσάς δέχεστε και την εύνοια του δία στα επαγγελματικά σας και θα μπορέσετε να κάνετε τις συνεργασίες που εσείς θέλετε. Και δεν αποκλείεται να ετοιμάζεστε και για μια επίσημη δέσμευση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να έχετε και να μπορέσετε να ησυχάσετε από αυτό το βραχνά και το άγχος που σας διακατέχει. Αρκετοί από εσάς έχετε ήδη καταλάβει πως κάτι αλλάζει προς το καλύτερο στη ζωή σας και μπορείτε επιτέλους να επεκταθείτε προς οποία κατεύθυνση εσείς επιθυμείτε. Θα ήθελα προς το τέλος της εβδομάδας να εστιάσετε στα επαγγελματικά σας.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Μια εβδομάδα που εσείς τα ζώδια του Λέοντα θα εστιάσετε αποκλειστικά στις συνεργασίες σας και θα σκεφτείτε πια είναι τα οικονομικά σας οφέλη. Ακόμα, θα ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τη σχέση ή το γάμο σας και πιθανόν κάποια φιλικά σας άτομα να παρέμβουν να σας πουν τη γνώμη τους. Εξακολουθείτε να ευνοείστε σε θέματα ερωτικά, όπως και σε θέματα παιδιών και να εισπράτετε χαρά και ανακούφιση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)

Τα ζώδια της Παρθένου, αυτή την εβδομάδα πιθανόν να μπείτε σε εργασιακά διλλήματα όπως και σε διλλήματα γάμου. Πλέον βλέπετε πως κάτι δεν σας κολλάει και να θελήσετε να βρείτε τις λύσεις σας. Εννοείται πως αρκετοί από εσάς βιώνετε κάποιες εντάσεις μέσα στο χώρο του σπιτιού σας και αυτό θα σας προκαλέσει ένα παραπάνω εκνευρισμό. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες για να αποφύγετε ένα πιθανό καυγά.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Για άλλη μια εβδομάδα εσείς θα μπορέσετε να περάσετε όμορφα, να χαρείτε να διασκεδάσετε και να ζήσετε όμορφες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο. Αρκετή εύνοια θα έχετε και οι αδέσμευτοι στο να ζευγαρώσετε. Επίσης, όσοι έχετε παιδιά θα πάρετε χαρές από αυτά ,ενώ συγχρόνως δέχεστε και εύνοια στο εργασιακό σας κομμάτι. Η καθημερινοτητά σας θα κυλήσει πιο ευχάριστα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Εσεις αυτή την εβδομάδα θα έχετε επιστροφές από άτομα που συνεργαζόμασταν και παλαιότερα ή θα επιστρέψουν άτομα που είχατε σχέση μαζί τους και θα ψάξουν να σας βρουν, γιατί κάτι θα θέλουν από εσάς. Αρκετές επικοινωνίες, ευχάριστα μηνύματα και αρκετές μετακινήσεις θα υπάρξουν αυτή την εβδομάδα. Να ξέρετε ο Δίας από τους Ιχθύες σας υπόσχεται τα καλύτερα για για το μισό του 2022.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22 Νοε-21 Δεκ)

Αυτή η εβδομάδα θα είναι για εσάς τα ζώδια του Τοξότη πολύ ευχάριστη. Θα σας δοθούν ευκαιρίες να επικοινωνήσετε με συνεργάτες σας και να βρείτε κάποιες λύσεις όπως και να κλείσετε κάποιες νέες συμφωνίες. Δεν αποκλείεται να προκύψει και ένα ευχάριστο ταξίδι με το ταίρι σας και να περάσετε πραγματικά πολύ όμορφα. Δεν θα λείψουν βέβαια και κάποιες ευχάριστες εξελίξεις με θέματα που έχουν να κάνουν με τη καριέρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν)

Για εσάς αυτή η εβδομάδα είναι η ευκαιρία σας για μια νέα αρχή στο να κάνετε βήματα προς τα δικά σας άτομα. Ώρα να τους πείτε όλα αυτά που από καιρό τώρα θέλατε να τους εκμυστηρευτείτε. Ανοίξτε τους τη καρδιά σας και μιλήστε τους, είναι η ευκαιρία σας για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα να επικοινωνήσετε τα θέλω σας. Ευκαιρίες στο να ταξιδέψετε, να κλείσετε κάποιες ευνοϊκές συμφωνίες και να γλυκάνει η σκέψη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Αυτή η εβδομάδα για εσάς τα ζώδια του Υδροχόου θα κυλίσει όμορφα. Θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα με τα ερωτικά σας και αν είστε μόνοι θα σας δοθούν ευκαιρίες να γνωρίστε άτομα που θα σας δείξουν ξεκάθαρα το ερωτικό τους ενδιαφέρον και θα θελήσουν να έρθουν πιο κοντά σας. Αδράξτε λοιπόν την ευκαιρία και μην αρνηθείτε τις προσκλήσεις που θα σας κάνουν για μια συνάντηση. Τα οικονομικά σας επίσης αρχίζουν να ανθίζουν.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Μια εβδομάδα που θα νιώσετε τον Δια να είναι δίπλα σας, θα σας γεμίσει αισιοδοξία και μια αίσθηση πως μια νέα αρχή έρχεται για να επεκταθείτε επαγγελματικά να κάνετε νέες γνωριμίες. Πιθανώς να προκύψει μια όμορφη σχέση και να γίνουν πολλά από τα ονειρά σας πραγματικότητα. Ναι, ο Δίας ήρθε επιτέλους και υπόσχεται αφθονία σε όλους τους τομείς της ζωής χαμογελάστε λοιπόν γιατί είναι μεταδοτικό . 

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος

Contact @ :

Insta:https://www.instagram.com/katselievi/

FB: https://www.facebook.com/evi.katseli

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Ο Ήλιος συναντήθηκε με τον Κρόνο. Ποιοι επηρεάζονται;

Her News b

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα έως και 21/7

Her News

Η πεθερά Κριός και τα χαρακτηριστικά της

Her News