HerNews.gr
Μόδα

Castañer: Ένα ταξίδι στην ψυχή μας – Η νέα collection εμπνέεται από την προέλευση της

Η αληθινή ομορφιά βρίσκεται στα μικρά πράγματα, στην απλότητα, στην καταγωγή, την ουσία και την ψυχή μας. Η αγαπημένη μας Castañer βρήκε στις απαρχές της μια πηγή έμπνευσης για τη νέα της συλλογή. Στο IDIL θα βρείς τα ωραιότερα κομμάτια της collection.

Με την επανασύνδεση, την ανακάλυψη και την ανάπτυξη, αφήνοντας πίσω τη φασαρία της καθημερινότητας, ανακαλύπτοντας την κουλτούρα της αμεσότητας, έρχεται στην ανάγκη του τώρα. Ένα ταξίδι στην ψυχή, πέρα ​​από τα δικά μας όρια.

Η συλλογή Castañer αποκαλύπτει την αληθινή φύση, τη δεξιοτεχνία, τη δημιουργικότητα και τη μεσογειακή ουσία, τόσο ιδιαίτερη και εγγενή της καταλανικής εταιρείας.

Για τη σεζόν Άνοιξη Καλοκαίρι 2023, η Castañer δημιούργησε μια συλλογή όπου οι τάσεις της μόδας συναντούν τη φύση, την απλότητα και την περιβαλλοντική ευθύνη, σε κοινό έδαφος. Μια συλλογή βασισμένη στην προέλευση της εσπαντρίγιας αλλά με πολλαπλές καινοτομίες. Νέα υλικά, νέες κατασκευές και μοντέλα, πάντα συνοδευόμενα από τα κλασικά του ξεχωριστού αυτού brand.

Η σεζόν ξεκινά με τις καινοτομίες της συλλογής SS23, Tatiana, Tonia και Priscila, τρία νέα μοντέλα από raffia, βαμβάκι και φυσική γιούτα. Διαφορετικές επιλογές για να συνδυάσετε όλη τη σεζόν.

Γεμάτη με μοναδικά χαρακτηριστικά, είναι ιδανική για οποιοδήποτε ντύσιμο, χωρίς να διακυβεύεται η ιστορία της χειροτεχνίας.

Νέες κατασκευές, νέες γραμμές. Αυτή τη σεζόν, η δεξιοτεχνία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτής της συλλογής, γι’ αυτό η Castañer έχει αναπτύξει ένα νέο τετράγωνο τακούνι αποκλειστικά για το brand.

Τα μοντέλα της οικογένειας Tina συνδυάζουν αυτή τη νέα κατασκευή και το λουράκι με καινοτόμα υλικά όπως γιούτα, φελλό και λυγαριά.

Με τη νέα κατασκευή τακουνιού και τα ίδια υλικά, τα μοντέλα Thea διαφέρουν στο κούμπωμα. Η πόρπη, αντί για το λουρί, παρέχει μεγαλύτερη άνεση και κράτημα στις ατελείωτα πολυάσχολες μέρες.

Στα πιο τολμηρά μοντέλα Castañer πρωταγωνιστεί το χρώμα.

Μια έκρηξη χρωμάτων, υλικών και ύψους παπουτσιού, για να δώσει σε κάθε εμφάνιση μια εντυπωσιακή πινελιά.

Τα ψηλοτάκουνα έχουν γίνει απαραίτητα για την Castañer . Αυτή η σεζόν 2023 δημιουργήθηκαν νέα σχέδια που συνδυάζουν υλικά όπως δέρμα ή δαντέλα και γιούτα. Μια αληθινή δήλωση προθέσεων…

Το μοντέλο Gala αντιπροσωπεύει την άνεση και τη θηλυκότητα, γι’ αυτό η Castañer αποφάσισε να το ενισχύσει με νέα χρώματα και εκτυπώσεις που συνάδουν με την ουσία του brand.

Το Crochet είναι must, οπότε τα μοντέλα της Gretel μπαίνουν στην τρέλα του Gala. Δύο νέα μοντέλα που είναι εντελώς αντίθετα ως προς το χρωματικό εύρος, αλλά τηρούν τον κώδικα Gala.

Η απόλυτη πινελιά κομψότητας έρχεται με τα νέα μοντέλα σε σατέν και φυσική γιούτα. Flat, wedges, μεσαίο τακούνι και εσπαντρίγιες είναι οι νέες προτάσεις της εταιρείας για αυτό τον συνδυασμό υλικών.

Το Bari, το Caracas, το Kamali και το Gasby είναι τέσσερα νέα μοντέλα φτιαγμένα με φυσική γιούτα. Ένας τέλειος συνδυασμός υλικών με διαφορετικά ύψη που μας μεταφέρουν στην ουσία της Μεσογείου.

Για να ανανεώσει και να ενισχύσει την περιβαλλοντική ευσυνειδησία της εταιρείας, η Castañer δημιούργησε μια επανερμηνεία του μοντέλου Carina.

Νέα χρώματα και φυσικές βαφές στον καμβά των διάσημων εσπαντρίγιων είναι εδώ για να δημιουργήσει τη νέα τάση της σεζόν.

Και τα εμβληματικά μοντέλα Carol, Blaudell και Chiara είναι επίσης μέρος αυτής της συλλογής. Κλασικά σχέδια που δεν αποτυγχάνουν ποτέ και που φέτος έρχονται σε νέα χρώματα, όπως το κόκκινο, το χρώμα της άμμου, αλλά και νέα υφάσματα όπως το λινό.

Ακολουθούν τα κλασικά μοντέλα Bianca, ένα από τα best seller της φίρμας, τα οποία αυτή τη σεζόν έρχονται με νέα χαρακτηριστικά, ύψος και κούμπωμα.

Η νέα έκδοση, η Bilina, προσθέτει μερικά ακόμα εκατοστά στην οικογένεια και συνοδεύεται από λουράκι ως νέο μοντέλο στερέωσης.

Ακολουθεί η οικογένεια Fringes, άλλο ένα από τα απαραίτητα του brand, που παρουσιάζεται κάθε καλοκαίρι με τα ξεφτισμένα υφάσματα και τις πολλαπλές εκδοχές τους, που έρχονται ως εσπαντρίγιες, κλειστές ή ανοιχτές, με αγκράφα ή κορδέλες, φλατ ή με μάξι τακούνι. 

Το σουέντ δεν είναι μόνο για τον χειμώνα!

Η Castañer δημιούργησε την οικογένεια Suede με μοντέλα που συνδυάζουν τέλεια το σουέτ με την ιδιότυπη φυσική γιούτα της μάρκας.

Το δέρμα έχει γίνει τάση με τα χρόνια, τόσο που η Castañer αποφάσισε να αναζητήσει αυτό το στυλ. Με τρία νέα μοντέλα, συνδυάζει φυσική γιούτα και δέρμα, με βασικά χρώματα ιδανικά για κάθε μέρα.

Τέλος, η Castañer σχεδίασε ένα από τα πιο εμβληματικά ανδρικά μοντέλα, για να ενισχύσει την περιβαλλοντική της ευθύνη. Με φυσικά υλικά στον καμβά, η οικογένεια Pablo επιβεβαιώνεται ξανά ως must have αυτή τη σεζόν.

Την υπέροχη συλλογή μπορείς να ανακαλύψεις στο IDIL!

www.idil.gr

Instagram

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Mules shoes: Διεκδικούν ένα μέρος στη ντουλάπα σου!

Her News

Πως να φορέσετε λεοπάρ στάμπα ακόμα και αν είστε λάτρης του μίνιμαλ

HerNews ka

Taylor Swift: Το εντυπωσιακό και λαμπερό look που επέλεξε για τα βραβεία iHeartRadio

HerNews ka