HerNews.gr
Social News

Kim Kardashian: Πουλάει τις μεταχειρισμένες σαγιονάρες της για… 50 δολάρια!

Η Kim Kardashian μπορεί να είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας και τηλεοπτική προσωπικότητα, αλλά φημίζεται για το ότι  βγάζει γρήγορα χρήματα στο Διαδίκτυο, αφού πρόσφατα πούλησε πολλά ζευγάρια σαγιονάρες από 50 δολάρια και κάτω στον ιστότοπο μεταπώλησης ρούχων της οικογένειάς της, Kardashian Kloset.

Δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο ενός μπλε ζευγαριού στο Instagram Story της τη Δευτέρα, γράφοντας “ψωνίστε το @kardashiankloset μου!” και συμπεριλαμβανομένου ενός συνδέσμου για τις σαγιονάρες Danward , οι οποίες πωλούνται για 75 δολάρια και είχαν εισαχθεί για 50 δολάρια πριν εξαντληθούν.

Εκτός από το μπλε σχέδιο, η Kim Kardashian πούλησε ένα πανομοιότυπο ζευγάρι σαγιονάρες σε λευκό χρώμα με μαύρα λουράκια, καθώς και ένα ζευγάρι μεταχειρισμένες σαγιονάρες Montbell σε «καλή κατάσταση» για μόλις 30 δολάρια.

Τι είναι το “Kardashian Kloset”

Η Kardashian Kloset κυκλοφόρησε το 2019 για να πουλήσει η επιχειρηματίας και η οικογένειά της τα παλιά τους ρούχα και αξεσουάρ,από το παντελόνι Adidas της Khloé (75 δολαρίων) μέχρι τα σκουλαρίκια Chopard με διαμάντια και σμαράγδια αξίας 20.000 δολαρίων της Kris Jenner .

Τα παιδιά μπορούν επίσης να φορέσουν τα στυλ της διάσημης οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων castoffs από τα παιδιά της οικογένειας Kardashians όπως μια σαλιάρα Fendi (155 δολαρίων), ενώ μια ανδρική συλλογή περιλαμβάνει αθλητικά παπούτσια Dolce & Gabbana (450 δολαρίων) και πολλά αντικείμενα σε μέγεθος 2XL όπως ένα παλτό Tommy Hilfiger (195 δολαρίων). 

Τον περασμένο Μάρτιο, η Kim σχολιάστηκε επειδή πούλησε παπούτσια Yeezy στην πλατφόρμα εν μέσω του διαζυγίου της με τον Kanye West, δημοσιεύοντας δύο ζευγάρια προς πώληση.

«Το να πουλάς πράγματα που έχεις πάρει δωρεάν όταν είσαι ήδη «δισεκατομμυριούχος» είναι τόσο Ακαθάριστο», έγραψε ένας θαυμαστής στο Reddit «KUWTK» εκείνη την εποχή.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μελίνα Νικολαΐδη – Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Full in love το ζευγάρι – Αγκαλιές και φιλιά σε νυχτερινό κέντρο

HerNews ka

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Πελέ: Στο νοσοκομείο η οικογένειά του τα Χριστούγεννα

Her News

Μαντώ Γαστεράτου: Επέστρεψε σπίτι της με τη νεογέννητη κορούλα της!

HerNewskl