HerNews.gr
Διεθνή

Ρόμπι Γουίλιαμς: Προτιμάει να φάει ένα… μανταρίνι από το να κάνει σεξ με τη σύζυγό του

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς παραδέχτηκε ότι πλέον, δεν κάνει σεξ σχεδόν ποτέ με τη γυναίκα του. Σε κοινή συνέντευξη με την επί τη 13 χρόνια γυναίκα του, Άιντα Φιλντ, παραδέχτηκαν ότι δεν έχουν πια ερωτική ζωή.

Ο πρώην τραγουδιστής των «Take That» απέδωσε την έλλειψη λίμπιντο στο γεγονός ότι σταμάτησε να παίρνει χάπια τεστοστερόνης, μιας και έπρεπε να τα «κόψει» γιατί επιδείνωσαν την κατάθλιψή του.

Ρόμπι Γουίλιαμς: «Το σεξ που κάναμε όταν έπαιρνα τεστοστερόνη ήταν απίστευτο. Ήμασταν αχόρταγοι»

«Το σεξ κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου ήταν “απίστευτο”, αλλά λόγω των προβλημάτων εθισμού, έπρεπε να σταματήσω να τα παίρνω» είπε ο Γουίλιαμς στη «Sun».

Ο τραγουδιστής των «Angels» τόνισε: «Όλοι γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει σεξ μετά το γάμο. Έτσι είναι τα πράγματα. Έπαιρνα τεστοστερόνη για ένα διάστημα, αλλά, επειδή είμαι εθισμένος, αυτό έπρεπε να σταματήσει. Έκανα αυτούς τους τετράγωνους ώμους και άρχισα να μοιάζω με πορτιέρη. Δεν ήταν καλή η εμφάνισή μου».

Δεν παρέλειψε, ωστόσο, να επισημάνει, πόσο του λείπει η ερωτική επαφή με τη γυναίκα του, αφού παλιά δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλο.

«Αλλά το σεξ που κάναμε όταν έπαιρνα τεστοστερόνη ήταν απίστευτο, γινόταν όλη την ώρα. Ήμασταν αχόρταγοι. Δείχνει όμως πόσο πολύ γουστάραμε ο ένας τον άλλον, γιατί όταν έπαιρνα τα χάπια, δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα χέρια μας ο ένας από τον άλλον» είπε ο Γουίλιαμς.

Άιντα Φιλντ: «Εγώ και ο Ρομπ είμαστε στην ίδια σελίδα»

Στην πορεία, ο ίδιος τόνισε ότι: «Μου λείπει αυτό. Ήταν μια ωραία περίοδος. Μερικές φορές τώρα, όμως, η Άιντα θα γυρίσει σε μένα στον καναπέ και θα μου πει, “πρέπει να κάνουμε σεξ”, και εγώ κάθομαι εκεί και τρώω ένα μανταρίνι και απλά ανασηκώνω τους ώμους. Οπότε, ξέρεις, μερικές φορές προσπαθούμε».

Η σύζυγός του συμφώνησε, τονίζοντας ότι για εκείνη «η οικειότητα είναι η σημαντική, ουσιαστική πλευρά της αγάπης. Εγώ και ο Ρομπ είμαστε στην ίδια σελίδα. Είμαστε ευτυχισμένοι».

Τέλος, ο Γουίλιαμς θέλησε να προσθέσει πως «μπορεί να μην σκίζει ο ένας τα ρούχα του άλλου κάθε βράδυ, εξακολουθούν να είναι “πάντα αγκαλιά και να φιλιούνται” και ότι κρατιούνται από το χέρι και αγκαλιάζονται ενώ βλέπουν τηλεόραση».

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Cindy Crawford: Ο πατέρας της πίστευε ότι το μόντελινγκ ήταν «άλλο όνομα για την πορνεία»

HerNews ka

ΗΠΑ: Ο πρόεδρος Μπάιντεν υπέγραψε το σχέδιο νόμου για την αντιμετώπιση της ένοπλης βίας

Her News b

Madonna: Επανήλθε με φάρμακο που χρησιμοποιείται για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης από υπερβολική χρήση ναρκωτικών

HerNews ka